PRSKALICA SA FLEXI MLAZNICAMA: Usmerite svaku cevčicu kako god želite – specijalni nastavak za crevo!
Foto: Promo

PRSKALICA SA FLEXI MLAZNICAMA: Usmerite svaku cevčicu kako god želite – specijalni nastavak za crevo!

Žena -

Vaš travnjak i bašta mogu biti savršeno uredni i nikada bez vode - bez mučenja i bez puno ulaganja, što novca, što vremena. I to sve zahvaljujući ovom specijalnom nastavku koji je sve samo ne obična prskalica na koju ste navikli – pogledajte OVDE!

Ovo je specijalni nastavk za SVAKO crevo koji na sebi ima čak 12 mlaznica. Za razliku od običnih prskalica gde su mlaznice fiksirane (mada u većini slučajeva postoji samo jedna), ove mlaznice su FLEKSIBILNE – možete ih rotirati sa 360 stepeni, okrenuti ih na koju god stranu želite i to svaku ponaosob! To će vam omogućiti da ne preskočite ni jedan deo travnjaka i/ili bašte.

GDE SE KUPUJE?

U online shopu OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

CENA?

Verovali ili ne samo 890 din!

foto: Promo

Ono što je takođe ogromna prednost ove prskalice jeste što svaka mlaznica ima tri rupice. Samim tim nema jakih vodenih udaraca koji bi mogli da oštete biljke i/ili travnjak. A pored funkcionalnosti, ova prskalica ima i zanimljiv dekorativni momenat: zamenjuje fontanu u vašem dvorištu i čini da izgleda još lepše nego što jeste.

-*-*-*-*-*Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i poručite svoju prskalicu sa FLEKSIBILNIM MLAZNICAMA odmah – online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. -*-*-*-*-*

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track