NAKIT OD PRAVE KOŽE I FINIH KAMENČIĆA TREBA DA KRASI SVAKU DAMU: Sofisticirani stil na korak je od vas!
Foto: Promo

NAKIT OD PRAVE KOŽE I FINIH KAMENČIĆA TREBA DA KRASI SVAKU DAMU: Sofisticirani stil na korak je od vas!

Žena -

Ručno rađeni nakit od prave kože i finih kamenčića nešto je što bi trebalo da krasi svaku damu. Poseban i unikatan, sofisticirani stil dočaraće vaš kompletan outfit i dati mu lični pečat. Prikladan je za sva godišnja doba, kao i za svaku priliku – posao, večernji izlazak ili svečano dešavanje.

Vintage heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova tj "Milion Flores". Murano staklo jeste mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament u različitim nijansama u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije staklo u Evropi.

Dužina ove ogrlice je 20 cm. Privezak je u obliku srca bele boje sa plavim cvetovima na sebi. Ogrlice su prikladne za svakodnevno nošenje jer daju odeći vedrinu, a osobi koja je nosi lični pečat. Možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

foto: Promo

Planeta minđuše ručno su rađene, sa puno ljubavi i stila. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Ovaj model ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Sofisticirane su i mogu biti odličan izbor za posebne prilike. Jedanput kada ih stavite nećete se više odvajati od njih. Možete ih naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

foto: Promo

Narukvica boje kože sa providnim kamenom je ručno rađena, od kože, posrebrene žice i finih kamenčića. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Elegantna je, sa zmija šarom i okruglim providnim kamenom. Slaže se uz svaki outfit, poslovni, večernji, šik, praznični. Komad ovakvog nakita na vama i nijedan vam više neće biti potreban. Možete ja naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd

foto: Promo

Ogrlica Gold treasure rađena je od kože, posrebrene žice, finog kamena i perlica. Lepo se uklapa sa odećom u svim godišnjim dobima. Dužina ove ogrlice je 15 cm i malo je ispod vašeg vrata, a može se i podešavati. Ogrlica Gold treasure prikladna je za svakodnevno nošenje, večernje ili poslovno, a osobi koja je nosi daje lični pečat. Možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po ceni od 1.199 rsd.

foto: Promo

Komplet White bride sastoji se od ogrlice i narukvice. Rađen je od prave kože, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ogrlice je 15cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke. Nije previše nametljiv, a govori mnogo. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

foto: Promo

* Nakit se pakuje u pažljivo odabrane kutijice koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, te može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi. Pogledajte OVDE širok asortiman i odaberite vaš omiljeni komad.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track