Najnovije vesti

RENE MRZILO DA VEŽBA PA OTIŠLA POD NOŽ! Posle operacije PROLAZI PAKAO: Boli me i ne mogu da hodam! Poruka za sve DEVOJKE
Foto: Instagram

UZNEMIRUJUĆE FOTKE!

RENE MRZILO DA VEŽBA PA OTIŠLA POD NOŽ! Posle operacije PROLAZI PAKAO: Boli me i ne mogu da hodam! Poruka za sve DEVOJKE

Žena

Rene Donaldson (24) iz Engleske je na Jutjubu kroz suze uputila izvinjenje pratiocima nakon što je otišla u Tursku na brazilsko podizanje zadnjice.

Ona je, kako je rekla, tri puta išla u Tursku na korekcije budući da je imala problema od starta. Međutim, po svemu sudeći, šteta koja je pričinjena je stalna.

- Užasno me boli i ima mnogo dana kada ne mogu ni da hodam. Kad god sam zvala kliniku u Turskoj da im to kažem, uveravali su me da je to normalno i ja sam verovala - kaže ona.

Rene je bila veliki zagovornik estetske hirurgije i često je isticala da je "mrzi da ide u teretanu, pa želi operaciju".

- Moram da se izvinim svim devojkama koje me prate i da im poručim sledeće: Molim vas, ne idite na operacije tek tako. Idite u teretanu, tamo ćete postići bezbedne rezultate. Izvinjavam se svima koji su povedeni mojim primerom odlučili da idu pod nož, tek sada vidim koliko sam zla nanela ljudima kroz svoje snimke - poručila je.

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...