BLIZNAKINJE SE POSVAĐALE PRED VENČANJE Za sve je kriva odvratna HALJINA za deveruše! Evo zašto neće da je nosi (FOTO)
Foto: Profimedia

HAOS!

BLIZNAKINJE SE POSVAĐALE PRED VENČANJE Za sve je kriva odvratna HALJINA za deveruše! Evo zašto neće da je nosi (FOTO)

Žena -

Objava jedne mlade na Fejsbuku izazvala je veliku pažnju korisnika ove društvene mreže. Sestre bliznakinje posvađale su se pred samo venčanje jedne od njih i to zbog haljine.

Jedna od bliznakinja, planirala je svoje venčanje, i za svoju sestru odabrala haljinu za tu ceremoniju. Kada je mlada sestri pokazala haljinu, počela je prepirka.

Devojka je odbijala da obuče haljinu, za koju je rekla da je odvratna. U jednom trenutku, svađa je došla do tog nivoa da je devojka rekla da sestri neće doći na venčanje.

foto: Profimedia

Mlada se na Fejsbuku uz sliku haljine požalila ljudima, i pitala ih šta oni misle. Tada je nastala prava bura među komentarima. Dosta ljudi je podržalo mladu, ali bilo je i onih koji su podržali sestu i rekli da ako ne želi da nosi haljinu, to je njeno pravo.

Haljina jarke ružičaste boje sa izrazom, koju je specijalno šila tetka sestara, podestilo je ljude na haljinu neke superheroine iz crtanih filmova. Pa su potom na konto toga usledili komentari.

"Samo upotpunite izgled tijarom i štapićem. Stavite i neka lažna plastična krila, i naravno bisere", "Neko dete je veoma uznemireno zbog svog bajkovitog kostima, koji joj je baka šila i sada joj je neko ukrao", samo su neki od komentara.

Mnogi smatraju da haljina nije baš lepa, ali ni toliko ružna da bi odbila da dođe sestri na venčanje.

kurir.rs/miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track