Najnovije vesti

U KARANTINU SAM MNOGO JELA I MISLILA DA SAM SE UGOJILA! Celu noć ju je boleo stomak a ujutro u bolnici doživela je ŠOK
Foto: Profimedia

na kraj pameti joj nije palo

U KARANTINU SAM MNOGO JELA I MISLILA DA SAM SE UGOJILA! Celu noć ju je boleo stomak a ujutro u bolnici doživela je ŠOK

Žena

Taša Dejvis (28) se 1. septembra porodila i na svet donela zdravog i potpuno neočekivanog sinčića. I ona i njen muž Martin (29) iz Lankašira ostali su potpuno zatečeni porođajem.

Tašu je cele večeri boleo stomak iz njoj nepoznatih razloga. U šest ujutro otišla je u bolnicu a samo sat vremena kasnije u rukama je držala sina - Aleksandra Ajzaka.

foto: Profimedia

- Nisam imala baš nikakav simptom trudnoće, nijedan. Nabacila sam koji kilogram viška ali istini za volju, puno sam jela zbog karantina. To je sve. Na kraj pameti mi nije bila trudnoća. Jedino što sam osetila je da mi se 24 sata pred porođaj stomak naduo - kaže Taša.

Tako je celo veče bila naduvena, a onda je pred jutro postalo do gore.

- Oko tri izjutra sam počela da hiperventiliram. Tad su verovatno počele kontrakcije ali ja to tad nisam znala. U bolnici su me odmah pitali da li sam trudna i odlučno sam rekla ne.

- Imala sam uredne menstruacije tokom cele trudnoće. Sve je bilo potpuno regularno. Martin i ja smo bili u potpunom šoku kada su nam rekli da se porađam, ali sada shvatamo da lepše iznenađenje nismo mogli da dobijemo - kaže ona.

kurir.rs/mirror

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...