SAME I POSLE 20-te, 30-te, ili 40-te? Ovo je brz i pouzdan način da svaka žena pronađe odgova-rajućeg partnera
Foto: Promo

SAME I POSLE 20-te, 30-te, ili 40-te? Ovo je brz i pouzdan način da svaka žena pronađe odgova-rajućeg partnera

Žena -

Upoznavanje preko specijalizovanih portala još uvek predstavlja neku vrstu tabua za ljude sa naših prostora, ali se u tom smislu situacija postepeno otvara.

Tradicionalno je uvek bilo veće interesovanja muškaraca za ovakav način upoznavanja, ali kao rezultat pojave na našem tržištu ozbiljnog i pristojnog sajta Simfonija.net, sve više se normalne, obrazovane, uspešne i stabilne žene odlučuju za ovakav način pronalaska partnera.

Sajt je jednako popularan za ljude iz Srbije (Balkana), ali i za našu dijasporu, i poslednjih meseci beleži veliki rast broja i aktivnosti korisnika. Tome je donekle kumovala i ova situacija sa koronom. Platformu je do sada koristilo preko 30.000 naših ljudi.

Možete se registrovati OVDE, verovatno ćete se i iznenaditi koliko brzo i jednostavno možete pronaći ozbiljnu vezu i partnera dostojnog Vaše pažnje.

Zbog fokusa na pristojnost i potpunu zaštitu privatnosti, sajt je privukao populaciju koja nikad ranije nije koristila sajtove za upoznavanje, i većina korisnika se pita što se ranije nisu odlučili za ovaj korak.

foto: Promo

POTPUNA ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

Radi boljeg utiska i zadovoljstva korisnika, svaki član je u obavezi da postavi na sajt sliku, na kojoj je on lično. Tom prilikom, oni koji ne žele da im slika bude jasno vidljiva svima, mogu odabrati opciju da je “zamagle” i tako sačuvaju privatnost. U tom slučaju, sliku vide samo Premium članovi. Potrudite se da postavite lepu i privlačnu ali pristojnu sliku, a potom da iskreno odgovorite na pitanja iz profila, kako bi Vaš potencijalni partner imao kriterijume na osnovu kojih bi mu se dopali ili ne.

Većina članova dolazi tako što dobije preporuku od svojih kolega ili prijatelja, te ako ste Vi u srećnom braku ili vezi, a poznajete singl muškarce i žene koji su ozbiljni i odgovorni, pristojni i posvećeni pronalaženju svog životnog saputnika, možete im preporučiti ovaj sajt i poslati link. Sajt ne služi samo onima koji bi da što pre pronađu osobe za ozbiljnu vezu ili brak, već se koristi i za socijalno umrežavanje, diskusije na temu braka i porodice, kao i odnosa između polova.

Sajt je naročito popuparan među našom dijasporom i ima puno članova iz dijaspore, koji na ovaj način traže svoje partnere sa ovih prostora.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track