Najnovije vesti

IMALA JE 317 KG SA 23 GODINE I NIJE MOGLA UĆI U WC Kupala se na tremu, smršala 73 KG, udala se, a evo kako DANAS izgleda
Foto: Pritnscreen

večna borba

IMALA JE 317 KG SA 23 GODINE I NIJE MOGLA UĆI U WC Kupala se na tremu, smršala 73 KG, udala se, a evo kako DANAS izgleda

Žena

Luis je imala zapanjujućih 317 kilograma sa samo 23 godine. Kako je rekla popularnom doktoru Nau, oduvek je muku mučila sa kilogramima, a kao i da je to zbog teškog detinjstva, čestih selidbi i nemogućnosti da na jednom mestu stekne prijatelje, utehu uglavnom tražila u hrani, što ju je i dovelo do takvog stanja.

- Sećam se da mi je i kao detetu jedino hrana donosila utehu. Odrasla sam sa dvoje roditelja zavisnih od droge i stalno smo se selili. Mama i ja se nikad nismo slagale, stalno je bila ljuta i onda bih pobegla kod tate u garažu, gde bi mi on krišom davao grickalice i slatkiše - kaže Nikol.

foto: Pritnscreen

Već kao tinejdžerka došla je do cifre od 317 kilograma. Tada već odavno, kaže, nije mogla da stane u kupatilo, već su morali da je kupaju u dvorištu.

Dok je bila pod strogim nadzorom dr Naua, za godinu dana je Nikol smršala 73 kilograma. Međutim, čim je puštena kući u Teksas, kilogrami su počeli da se vraćaju.

Onda je 2018. godine napravila značajan napredak i rešila da po prvi put nakon četiri godine pokuša da nađe posao.

U međuvremenu, udala se i dobila dvoje dece, ali i tužila emisiju jer, navodno, nisu ispoštovali ugovor po kome bi joj bili plaćeni svi medicinski troškovi, kao i pola godine životnih troškova, koje isplaćuju svim kandidatima.

Na Fejsbuku se redovno oglašava ali izaziva i brojne kontroverze jer odbija da pokaže slike celog tela, pa fanovi veruju da se vratila na staru kilažu.

Nikol je inače u celom svetu ostala upamćena upravo po scenama tuširanja na tremu, jer ne može da stane u kupatilo. Nedavno je progovorila o tome kako je do te scene došlo.

foto: Pritnscreen

- Producenti uvek u svakoj emisiji pokažu između ostalog i scenu kupanja kandidata. Međutim, kada su došli kod mene, rekla sam im da ja fizički ne mogu da stanem u kupatilo i da se kupam na tremu. Rekli su mi da svakako to moraju da snime jer je takav koncept emisije, prikazuju svaki deo svakodnevice kandidata. To mi je bilo jako ponižavajuće, ali sam ipak pristala na to. Imala sam dve opcije - da odbijem i ostanem bez pomoći ili da stisnem zube i pokušam da uz njihovu pomoć preokrenem svoj život - rekla je ona.

kurir.rs/blicžena

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...