Najnovije vesti

IDEALNO I BRZO REŠENJE ZA PREKOMERNO ZNOJENJE: Preuzmite stvar u svoje ruke i pobedite hiperhidrozu!
Foto: Profimedia

IDEALNO I BRZO REŠENJE ZA PREKOMERNO ZNOJENJE: Preuzmite stvar u svoje ruke i pobedite hiperhidrozu!

Žena

Prekomerno znojenje (hiperhidroza) mnogima može predstavljati veliki i neprijatan problem. Iako je normalna pojava, pogotovo u letnjim danima ili tokom vežbanja, može da vam poremeti svakodnevnicu i da vas sputava u redovnim obavezama. Ako se dugo mučite sa ovim problemom, može da izazove depresiju i emotivni disbalans, ili da vam narušava društveni život. Hiperhidroza može da se javlja na različitim delovima tela – stopala, ruke, glava, teme, pazusi.

Kako ne biste dobar deo dana provodili boreći se sa znojenjem, flekama od znoja na odeći, neprijatnim mirisom, poslušajte ovaj savet i rešite se muke! O delotvornosti proizvoda Perspi Guard svedoče mnogi zadovoljni klijenti.

foto: Promo

Perspi-Guard Sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa,pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških obika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski Antiperspirant protiv prekomernog znojenja (Hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.370 rsd, a porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...