PRIRODNI ENZIM ZA ZDRAV IMUNOLOŠKI SISTEM: Rešite se zapaljenskih procesa i sačuvajte organizam od infekcija!
Foto: Profimedia

PRIRODNI ENZIM ZA ZDRAV IMUNOLOŠKI SISTEM: Rešite se zapaljenskih procesa i sačuvajte organizam od infekcija!

Žena -

Da bi imuni sistem uništio sve što je opasno po organizam, on mora da bude jak i spreman da zaštiti vaše telo. Većina ljudi se bori sa hronočnim upalama, infekcijama, bolovima u sinusima i mnogo većim zdravstvenim problemima. Nedostatak vitamina i proteina, stres, loša ishrana, užurban život mogu da utiču na sposobnost imunog sistema da čuva vaš organizam.

Dr.Viton Serrapeptase je vrhunski proteolitički enzim sa snažnim prirodnim antiinflamatornim svojstvima. Pomaže u smanjenju upale i bola zbog njegove sposobnosti da blokira oslobađanje amina odgovornih za bol upaljenog tkiva.

Promoviše zdravi inflamatorni i imunološki sistem, podržavajući zdravlje zglobova tako što štiti vezivno tkivo ligamenata i tetiva, takođe pomaže da pluća i respiratorni sistem funkcionišu efikasnije.

Dr.Viton Serrapeptase obnavlja vašu kožu, uklanja crvenilo, akne, sprečava prerano starenje, bore, neravnomerni ten … bukvalno uklanja mrtvo tkivo, ostavljajući samo zdravo tkivo.

Uglavnom se koristi zbog svojih antiinflamatornih svojstava i koristi se za pomoć kod mnogih različitih tipova upala, bola i infekcija, od upale grla do bolova uzrokovanih efektima ateroskleroze – hronične upale arterijskih zidova, prouzrokujući da oni ojačaju i odebljaju. Simptomi ateroskleroze su smanjena cirkulacija, bol u grudima, srčani udar, pa čak i naglo zaustavljanje rada srca.

foto: Promo

Zdravstvene koristi Dr.Viton Serrapeptase:

Smanjuje zapaljenjske procese

- Protiv ateroskleroze

- Protiv hroničnog crvenila

- Pomaže u povredama koje su uzrokovale traumu tkiva

- Protiv bola, zadržavanja vode i oticanja

- Pomaže protiv pojave cista na grudima

- Pomaže kod infekcija u ušima, nosu i grlu

- Pomaže kod sindroma karpalnog tunela

- Za očuvanje zdravlja srca

- Protiv sinusitisa

- Kao tretman za moždani udar i prevenciju.

Dr.Viton Serrapeptase možete poručiti OVDE po ceni od samo 1.050 RSD ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track