Najnovije vesti

POTOPIO SAM ČISTE PEŠKIRE U RASTVOR OD 3 SASTOJKA! Otkrio MAGIČAN trik za pranje stvari, ali je ZABORAVIO na jedan detalj! (FOTO)
Foto: Jutjub

Savet

POTOPIO SAM ČISTE PEŠKIRE U RASTVOR OD 3 SASTOJKA! Otkrio MAGIČAN trik za pranje stvari, ali je ZABORAVIO na jedan detalj! (FOTO)

Žena

Džered Gejns podelio je pre nekoliko nedelja na Fejsbuku prilično neverovatan detalj iz svog domaćinstva, pritom podelivši komentatore na društvenim mrežama - dok su jedni tvrdili da preteruje, drugi su se oduševljenjem prihvatili savet koji je dao.

Naime, Gejns je objavio fotografiju vode koja je ostala u kadi nakon dubinskog pranja peškira, koji su pritom već bili čisti kada ih je potopio.

"Moja supruga je na Internetu tražila savete o pranju peškira, te je uzela naše čiste peškire, koji su već bili oprani i složeni u ormaru i stavila ih u mešavinu sode bikarbone, boraksa, deterženta za uklanjanje fleka i tople vode. Ostavila ih je potopljene preko noći, a ovo je rezultat toga", napisao je ovaj bloger.

foto: Printsceeen/Facebook

On tvrdi i da su peškiri pustili toliko prljavštine zbog nakupljanja "mikroskopskih količina sapuna i deterdženta koji su se začepili u vlaknima". Dodao je i kako su mu očigledno peškiri prepuni bakterija iako su redovno prani u veš-mašini, te da veruje da je slična situacija kod većine ljudi.

"Ovo me je izludelo. Peškiri u vašoj kući, bez obzira na to koliko mislite da su čisti, verovatno su jednako ovoliko prljavi", kaže Gejns.

Ova objava izazvala je burne reakcije - mnogi su napisali da jedva čekaju da ovo isprobaju i na svojim peškirima, ali bilo je i skeptika koji veruju da je tečnost u kadi braonkasta pre svega zbog boje peškira.

"Malo sam razočaran kada sam video da su vam peškiri braon boje", jedan je od komentara.

Jedna žena dodala je i kako se Gejnsu ovo desilo jer nije pravilno prao svoje peškire, odnosno nije koristio visoke temperature.

"Ova prljavština javlja se kada perete na 30 stepeni ili na programu za brzo pranje", uverena je jedna članica grupe za čišćenje.

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...