SIN JOJ OMILJENU BELU MAJICU UNIŠTIO SLADOLEDOM Mrlje nikako nije mogla da SKINE a onda je otkrila TRIK i za to nije dala ni DINAR
Foto: Profimedia

super caka

SIN JOJ OMILJENU BELU MAJICU UNIŠTIO SLADOLEDOM Mrlje nikako nije mogla da SKINE a onda je otkrila TRIK i za to nije dala ni DINAR

Žena -

Čelsi Vinson (27) iz Engleske objasnila je kako je uspela da spase belu majicu svog sina, koju je on umrljao sladoledom.

- Mom sinu je sladoled iscurio po majici i pokušala sam se mrlje očistim sa svim proizvodima koje sam našla u prodavnici, ali ništa nije sklonilo mrlju. Tada sam na Fejsbuku pitala da li neko ima neki savet, jer se radi o najdražoj majici mog sina. Nekoliko ljudi mi je reklo da probam majicu sušiti na suncu jer su čuli da sunčeva svetlost sklanje mrlje. Pokušala sam, iako nisam verovala da će upaliti. Oprala sam majicu i stavila je vani na sušenje. Kada sam otišla po majicu, mrlje više nije bilo - ispričala je Čelsi.

foto: Profimedia

Jako ju je iznenadilo što je trik upalio i sada ga koristi na svoj odeći koju deca zaprljaju.

- Ukoliko i sami pokušate i vidite da je mrlja samo izbledela, a ne i sasvim nestala, jednostavno opet operite majicu i ponovo je stavite na sunce, to bi trebalo da upali. Koristila sam ovaj trik čak i sa mrljama od trave i radi - dodala je.

Kaže da sada puno manje troši na proizvode za čišćenje i preporučila je ovaj trik svima koji se muče s nezgodnim mrljama.

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track