BRAT MI SE OŽENIO BABA DEVOJKOM (36): Seljanka ne zna da se ŠMINKA, ni da se obuče, a moja žena izgleda VRH! ISPAO SAM BUDALA
Foto: Profimedia

nije sve onako kako izgleda na prvi pogled

BRAT MI SE OŽENIO BABA DEVOJKOM (36): Seljanka ne zna da se ŠMINKA, ni da se obuče, a moja žena izgleda VRH! ISPAO SAM BUDALA

Žena -

Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled i ne treba suditi knjigu po koricama.

“Kad mi se brat ženio, našao baba devojku 36 godina, seljanka koja se ne šminka, jadnica koja ne ume ništa moderno da obuče dok moja žena njegovana, ribetina, sina rodila izgleda vrh.

Posle dve godine njihovog braka dođem kod njih u goste u Nemačku da tražim posao. Snaja deformisala se kao krava, ždere, ne može da ostane trudna. Mislim se koja mi je brat budala, posle mesec dana vidim da sam ja budala. Kuva bolje od keve, uredna kuća, brat je obožava, vidim koliko se poštuju i vole i zavidim im na ljubavi.

Moja žena, ne zna da kuva, neuredna, opere ne opegla, sina nije vaspitala samo visi na instagramu, stalno svađa i ljubomora, kao da je đavo ušao u nju. Grize me savest što sam mislio da mi je snaja proždrljiva krava, nisam znao da je dva puta pobacila i zato je ogromna i izvinjavam joj se ako čita ovo i prepozna se".

foto: Profimedia

kurir.rs/novi.ba

Bonus video: Ovako zanimljivu ženu dugo niste videli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja