VIŠE VAS NEĆE BOLETI GLAVA ZBOG NAJLONKI! Probajte ovaj SUPER TRIK i NEĆE vam više PUCATI, trajaće vam duže, a ništa ne KOŠTA
Foto: Profimedia

super stvar

VIŠE VAS NEĆE BOLETI GLAVA ZBOG NAJLONKI! Probajte ovaj SUPER TRIK i NEĆE vam više PUCATI, trajaće vam duže, a ništa ne KOŠTA

Žena -

Unihopke mogu da deluju vrlo zavodljivo i šik, posebno kada nam dolaze u brojnim dezenima i bojama, ali prati ih i univerzalan problem svih žena - lako se cepaju!

Često se desi da puknu već prilikom prvog nošenja, a već svaka žena zna da je bolje da uz sebe ima rezervne, kako se ne bi tokom dana našla u neprijatnoj situaciji u kojoj treba da prošeta ili ode na važan sastanak u pocepanim najlonkama!

and here’s the full look ?

Објава коју дели A Y D A H A D I (@aydahadi) дана

No, postoji jednostavan trik koji produžava životni vek unihopki, a svakako ga vredi isprobati s obzirom na to da je jednostavan i ne košta baš ništa!

Sve što treba da uradite jeste da pre prvog nošenja najlonke pokvasite, a potom i da ih iscedite od viška vode. Stavite u kesu, pa u zamrzivač i ostavite ih tamo preko noći. Naredni dan treba da odstoje na sobnoj temperaturi sve dok se ne odmrznu. Ova metoda čini unihopke elastičnijim i otpornijim na oštećenja, ali i čuva njihovu boju.

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track