KURIR POKLANJA KUVAR - SITNI KOLAČI IZ BAKINE SVESKE: U subotu, 10. oktobra: OVO SU RECEPTI KOJI SU UVEK U MODI
Foto: Promo

KURIR POKLANJA KUVAR - SITNI KOLAČI IZ BAKINE SVESKE: U subotu, 10. oktobra: OVO SU RECEPTI KOJI SU UVEK U MODI

Žena -

Dnevne novine Kurir u subotu, 10. oktobra, svim čitaocima poklanjaju KUVAR - SITNI KOLAČI IZ BAKINE SVESKE - recepti koji su uvek u modi.

Čekaju vas recepti iz bakine sveske, starinski kolači koji nikada neće izaći iz mode, kao što su: vanilice sa orasima, moto keksići, najmekše breskvice i najlepše oblande.

Tu su i trikovi za pravljenje i služenje sitnih kolača, koji će vam dobro doći kad ubuduće budete pravili omiljene deserte.

Naći ćete i recepte za sitne kolače koji se lako pripremaju i imaju veličanstven ukus kao što su: kokos čupavci, londoneri, košnice i lažna mađarica.

Kad ukućani požele nešto slatko, imate iznenadne goste ili želite da napravite brze poslastice za slavu - ovi kolači olakšaće i ulepšati posao svakoj domaćici, jer se ne peku: kuglice od kokosa i banana, energetske bombice od suvog voća, štanglice od čokolade i puter od kikirija.

Ukoliko želite da oduševite drage goste tu su recepti za: ruske šubare, eklere, medenjake, mafine s makom i pomorandžom i rolnice s cimetom.

Kao poseban recepte izdvojili smo čokoladne raspucance i raspuknute keksiće, jer kada se oni raspuknu radost je neopisiva.

Poklanjamo vam i praktične savete koji će vam sugurno dobro doći.

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track