IMAO JE 165 KG I DEVOJKA GA JE ŠUTNULA! Iz inata krenuo u teretanu, smršao 75 KG i sad kad vidi njegove mišiće, PUĆI ĆE OD MUKE!
Foto: Printscreen

upornost i istrajnost

IMAO JE 165 KG I DEVOJKA GA JE ŠUTNULA! Iz inata krenuo u teretanu, smršao 75 KG i sad kad vidi njegove mišiće, PUĆI ĆE OD MUKE!

Žena -

Felim Stak (29) iz Bristola promenio je celi život pošto ga je devojka ostavila pre godinu i po. Tada je imao 165 kilograma i samo se debljao. Međutim, istu noč kada je raskinula sa njim, on je odlučio da promeni celi svoj način života.

Sledeći dan učlanio se u teretanu i počeo je menja ishranu.

"Samo sam hteo da te kilograme nestanu jer su mi doslovno bile teg oko vrata koji mi je zaokupljao misli. U glavi sam bio jako loše, ali odlučio sam da moja priča još nije gotova. Da sam se nastavio da se prežderavam, ne bih dočekao 30. rođendana", rekao je Stak za Daily Mail.

Počeo je kombinovati ishranu sa vežbanjem i drastično je smanjio unos kalorija. Često je odlazio u teretanu u 2 ujutro kako bi trčao na traci.

"Ništa me nije moglo skrenuti sa moje misije, a mama mi je rekla da sam ja zapravo vrlo zgodan muškarac ispod svih tih kilograma - prisetio se Felim, kojeg njegov petogodišnji sin danas zove 'mišićavi tata'. U početku je bio u depresiji, posebno kada je nekoliko nedelja posle raskida saznao da njegova bivša već ima novog dečka. Ali mu je vežbanje diže raspoloženje.

"Raskid je verovatno bio nešto najgore što mi se dogodilo u životu. Balon u kojem je bio celi moj život, odjednom se rasprsnuo, a ja nisam imao pojma da me to čega. Nisam hteo da koristim lekove za depresiju i umesto toga odlučio sam da ću vežbanje koristiti kao antidepresiv. Besplatni endorfin i dopamin bili su mi bolja opcija od hemikalija", ispričao je.

Već 18 meseci nakon što je počeo vežbati, smršao je čak 75 kilograma i izgleda bolje nego ikad. Za sebe kaže da je novi čovek, u teretani vežba šest puta nedeljno, a svojoj rutini dodao je i vožnju biciklom i trčanje u prirodi.

kurir.rs/daily mail

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track