IRINA ŠAJK VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA, A OVO JE NJENA TAJNA! Jede brzu hranu i nikad ne drži DIJETU, ali uz poseban trik!
Foto: Pritnscreen/Instagram/irinashyke

otkrila

IRINA ŠAJK VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA, A OVO JE NJENA TAJNA! Jede brzu hranu i nikad ne drži DIJETU, ali uz poseban trik!

Žena -

Ruska manekenka Irina Šajk otkrila je ranije u intervjuu za "Women's Health" da su joj sjajni geni podarili brz metabolizam i da zahvaljujući tome može da jede brzu hranu.

Irina tako bez "griže savesti" jede čizburgere, pržene krompiriće, kečap i majonez... Pa onda sve zalije gaziranim sokovima. Naravno, samo ponekad. A ima i poseban trik kada je očekuje modno snimanje pa kaloričnu hranu menja salatama, barenom ribom i supama. To joj garantuje da će imati ravan stomak, rekla je poznata Ruskinja.

Manekenka često i sama sebi sprema hranu, a omiljeni su joj specijaliteti iz Rusije.

foto: Profimedia

"Dok sam bila mala, baka mi je spremila najbolje palačinke na svetu, najbolje ćufte i najbolje knedle. Zaista mnogo volim hranu i ne razumem kako neki ljudi drže dijetu. Ja jedem sve", rekla je Irina za "Pipl".

"Mnogo vežbam. Treniram boks i džijudžicu", dodala je u intervjuu za američki "Pipl", dok je za "Women’s Health" izjavila : „Fascinira me džijudžica jer se sastoji od velikog broja kombinacija pokreta. Savršen je sport za stalno izazivanje tela i probijanje granica".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Žena blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track