ODLUČILA DA SE UDA PO SVAKU CENU! U venčanici vereniku banula na posao: Ja sam tu, matičar je tu, POTPISUJ! SAD ILI NIKAD!
Foto: Prinskrin / TikTok

DVE ČEKE NOSILA VERENIČKI PRSTEN

ODLUČILA DA SE UDA PO SVAKU CENU! U venčanici vereniku banula na posao: Ja sam tu, matičar je tu, POTPISUJ! SAD ILI NIKAD!

Žena -

Zbog pandemije korona virusa, koja svetom hara još od januara, mnoga venčanja su otkazana zbog zabrane okupljanja.

Međutim, jedna mlada uzela je stvar u svoje ruke i odlučila da se venčanje održi po svaku cenu, ne birajući mesto.

Naime, u robnoj kući Target u Las Vegasu, prolaznici su snimili mladu u venčanici sa sve maskom, koja je jurila okolo i tražila radnju svog verenika. Buduća mlada nije bila sama, imala je sve bitne osobe za održavanje venčanja, sveštenika, kuma i tip top sređenu deverušu.

Korisnik TikToka @boymom_ashley objavio je dvodelni video, na kom prikazuje odlučnu buduću mladu kako traži verenika, rešena da se uda, sad ili nikad!

foto: Prinskrin / TikTok

Mladoženja je ostao zatečen. Nije mogao verovati šta čuje.

- Imam verenički prsten na ruci več dve godine, sada je vreme da sve to ozvaničimo ili raskidamo. Prosto je, venčaćemo se sada ili nikada!

Kada je primetila da je veliki broj ljudi snima, okrenula se prema kamerama i poručila: "Ćao, ljudi, samo ga teram da se konačno skrasi".

Budući mladoženja je uspeo da zamoli mladu da razgovor nastave van prodavnica i kamera. Par i njihovo društvo je napustilo prodavnicu, a osoba sa Tik Toka nije uspela snimiti i treći deo.

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track