LUNA KAŽE DA JE TOLIKO S*KSI DA SU JE OBRISALI SA APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE: Nudili su joj novac, putovanja i BRAK, a evo šta radi
Foto: Printscreen/Instagram

BURAN ŽIVOT

LUNA KAŽE DA JE TOLIKO S*KSI DA SU JE OBRISALI SA APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE: Nudili su joj novac, putovanja i BRAK, a evo šta radi

Žena -

Luna Bena manekenka koja je napravila nalog na aplikaciji za upoznavanje, doživela je pravu neprijatnost.

Naime, ona se pridružila Tinderu kad je napunila 18 godina, a živi od prodaje provokativnih fotografija. Ipak, desio joj se maler kada su muškarci njene fotografije koristili na društvenim mrežama, zbog čega je postala i popularna.

"Uzimali su moje fotografije i zarađivali od njihove prodaje. Kad god otvorim svoj pravi nalog, dobijem prijavu i Tinder ga obriše", požalila se ona.

Mada su je mnogi muškarci spopadali nepristojnim porukama i fotografijama, kako kaže, nisu sve ponude bile tako loše.

"Nudili su mi putovanja, brak, ali i novac samo da se nađem sa njima. Ipak, nisam pristala nikada da se sretnem sa nekih od tih ljudi", kaže Luna.

Pokušala je nekoliko puta da se suprotstavi lažnim profilima koji koriste njene fotografije ali lažna imena za nuđenje s*ksa. Stupala je i u kontakt sa njima, ali se sve obično završavalo tako što bi je blokirali. Ipak, priznaje kako je upoznala osobu koja joj se svideela pre nego što joj je Tinder nalog obrisan.

Kurir.rs/K.Đ/PerthNow

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track