PRAKTIČAN NAČIN KAKO SPREČITI PREKOMERNO ZNOJENJE I NEPRIJATNE MIRISE: Rešite ovaj problem zauvek!
Foto: Profimedia

PRAKTIČAN NAČIN KAKO SPREČITI PREKOMERNO ZNOJENJE I NEPRIJATNE MIRISE: Rešite ovaj problem zauvek!

Žena -

Prekomerno znojenje i neprijatan miris umeju da bude veliki problemi. Osim što odbijaju ljude iz našeg okruženja, izazivaju neprijatne komentare i situacije, ali utiču i na samopouzdanje. Naučnici su mnogo truda uložili upravo u razrešavanje i osmišljavanje fomule koja bi rešila problem hiperhidroze ili kako to jednostavnije zovemo prekomernog znojenja. Konačno se i na našem tržištu nalazi proizvod koji rešava ovaj problem.

Perspi Guard® sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža prijatan osećaj, a samim tim i samopouzdanje! Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze, a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnij događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija...

Perspi Guard® je u potpunosti laboratorijski testiran: prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. Namenjen je i ženama i muškarcima svih starosnih doba.

foto: Promo

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom, radi veće efikasnosti, a nakon toga maksimalno 3 puta nedeljno, kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Dva-tri puta prsnete željeni deo tela i sačekate da se osuši. Poželjno je narednog jutra isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Perspi Guard® sprej naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

Ukoliko sprej nanosite ispod pazuha, preporuka proizvođača je da se obrijete kako bi dejstvo bilo efikasnije, ali nakon toga sačekati 24h pre nanošenja kako ne bi došlo do iritacije kože

Ne nanositi na oštećenu kožu.

Trudnice i dojilje se moraju konsultovati sa lekarom pre korišćenja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track