ISKORISTITE VELIKU BLACK FRIDAY AKCIJU: 40 odsto popusta na NAJEFIKASNIJE OLA SMILE setove za izbeljivanje zuba!
Foto: Promo

ISKORISTITE VELIKU BLACK FRIDAY AKCIJU: 40 odsto popusta na NAJEFIKASNIJE OLA SMILE setove za izbeljivanje zuba!

Žena -

Ako ne uspevate da dođete do zadovoljavajuće beline Vaših zuba, preporučujemo Vam da iskoristite neverovante popuste koji su u toku i pridružite se moru zadovoljnih korisnika Ola smile preparata. Bez odlaska kod zubara i trošenja ušteđevine, u udobnosti svoga doma, sami izbelite zube! Pružite sebi blistavi osmeh koji i zaslužujete, na ovaj lak i praktičan način!

Predstavljamo Vam neverovatnu Ola olovku za izbeljivanje zuba! Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja! Zajedno ćemo to omogućiti u samo nekoliko tretmana! Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Potpuno bezbolno, bez senzitivnosti Ola olovka vraća prirodnu belinu zuba.

foto: Promo

Kako funkcioniše?

Korak 1: Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.

Korak 2: Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

Korak 3: Isperite usta nakon 30 minuta.

foto: Promo

Ovu fantastičnu Ola olovku možete poručiti jednim klikom OVDE po akcijskoj ceni od 1.740 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Uz Ola Set imate rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem kod kuće! Ola Set za izbeljivanje zuba sadrži sve što je potrebno da vaš osmeh postane beo i dugotrajan, baš kod kuće. Jednostavno nanesite nežni gel za izbeljivanje, postavite Ola usnik i pustite da sigurno plavo LED svetlo ubrza vaše rezultate, bez osetljivosti. Izbeljivanje traje samo 16 minuta. Ola LED Set koristi patentirane, klinički dokazane elemente plave LED svetlosti koji reaguju sa profesionalnim gelom za izbeljivanje zuba i efikasno uklanjaju naslage na površini zuba.

foto: Promo

Brz, zabavan i jednostavan za upotrebu, daje Vam slobodu da izbelite zube bilo kada i bilo gde – i podelite svoj osmeh još više! Ovaj set uključuje OLA USB LED svetlo, 2 Olovke za izbeljivanje zuba (2 x 2 ml), vodič za nijanse, iPhone i android adapter, uputstvo za korišćenje. Možete ga poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 4.720 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ako želite set koji se satoji od OLA USB LED svetla i 3 olovke, možete ga poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 4.680 rsd ili pozvati na 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Svaki proizvod je 100% siguran, klinički testiran i odobren od Ministarstva zdravlja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track