GINEKOLOG ME JE POZVAO I SAOPŠTIO REZULTATE: Odmah sam znala da moj dečko ne ide u TERETANU, ali tek onda je usledeo ŠOK
Foto: Profimedia

strašna iskustva

GINEKOLOG ME JE POZVAO I SAOPŠTIO REZULTATE: Odmah sam znala da moj dečko ne ide u TERETANU, ali tek onda je usledeo ŠOK

Žena -


Mendi Kej Bauls iz Oklahome na Tiktoku je pozvala sve prevarene i izigrane u vezi da otkriju kako su saznali da ih partneri varaju.

Nije dugo prošlo, a mnogi su podelili svoje priče koje su brzo postale viralne.

Sama Mendi opisala je svoj slučaj - pre dve godine zabavljala se sa dečkom i u jednom trenutku shvatila je da njegove poruke nemaju baš puno smisla.

- Slao mi je poruke koje kao da su namenjene nekom drugom. Prozvala sam ga zbog toga, ali rekao je da je bilo slučajno - rekla je u videu.

- Kada sam krenula da ga zagrlim, videla sam dugačku ružičastu vlas kose - rekla je Mendi, koja je tada imala kratku narandžastu kosu. Dečko je opet poricao sve, a sama Mendi došla je do istine nekoliko meseci kasnije kada je preko Fejsbuka kontaktirala devojka koja joj je poslala skrinšot razgovora sa njenim dečkom. To je bila njena "suparnica".

Britani Kjara je na još gori način saznala da je prevarena - kada je otkrila da ima infekciju.

- Lekar me je nazvao i rekao da su dobili nalaze testa i da lekovi koje su mi dali neće delovati, pa mi je rekao da dođem po druge. Naime, objasnio mi je kako su mi u urinu našli bakteriju E. coli, koja je došla iz izmeta. Ispostavilo se da moj dečko nije išao u teretanu, nego je imao odnose sa drugim muškarcem - ispričala je.

Oglasila se još jedna devojka Danijel Braun. Njen dečko se, kaže, sam izlanuo jedne večeri kada se vratio iz Starbaksa.

- Meni nije doneo ništa, pa sam uzela njegovu čašu da otpijem gutljaj. Na čaši sam videla ime njegove bivše. Sve je bilo odmah jasno pa sam mu kafu prosula u lice - kaže ona.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track