BAHATA TAŠTA JE PREUZELA NAŠU SVADBU: Birala je sve detalje, a onda je uradil i ovo i svi su ostali ZATEČENI!
Foto: Profimedia

ŠOK

BAHATA TAŠTA JE PREUZELA NAŠU SVADBU: Birala je sve detalje, a onda je uradil i ovo i svi su ostali ZATEČENI!

Žena -

Nekada se desi da se zet i tašta ne vole, kao što se može desiti da su nakon venčanja snaja i svekrva na "ratnoj nozi". Sada se jedan momak koji se sa punim pravom požalio na ponašanje svoje tašte.

venčanje
foto: Printscreen

Naime, mladoženja iz SAD na Redditu je opisao užasno iskustvo sa taštom, koja je bukvalno preuzela njihovu svadbu.

"Moja, sada već bivša tašta, diktirala je svaki detalj supruginog i mog svadbenog veselja. MI se nismo pobunili i to je bila naša najveća greška. Kad je njena majka odlučila da nam pomogne u organizaciji svadbe, nismo ni slutili na šta je sve spremna. A verujte, bila je spremna na sve", započeo je priču.

Mladoženja kaže da je mladina majka odlučivala o svemu – birala je restoran za svadbeno veselje, bend koji će zabavljati goste, hranu koja će biti poslužena... Ali, ono što je usledilo bilo je još gore!

"Čak nisam imao pravo ni na prvi ples sa svojom suprugom, i to je morala da uradi ona", napisao je iznervirani mladoženja.

"Pre toga je držala polučasovni govor, potom je davila goste prikazivanjem snimaka iz detinjstva moje supruge i započela neprimerene priče o tome kako bi njena kćerka i ja trebalo što pre da imamo decu, a onda je mrtva-hladna prišla mojoj ženi i zatražila od nje da zajedno iseku svadbenu tortu! U tom trenutku shvatio sam da to nije moje venčanje, već venčanje moje tašte koja se ludo zabavljala i uživala što je u centru pažnje".

Ponašanje mladine majke zasmetalo je i gostima i nije moglo da prođe nezapaženo.

"Bili su zgranuti, a komentarisali su i kako sam odabrao 'maminu devojčicu' za ženu. Kasnije sam i sam to shvatio, kad sam video da moja supruga ne može samostalno da donese nijednu odluku, već za sve mora da pita majku".

venčanica, mlada, venčanje
foto: Profimedia

Kurir.rs/Reddit/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track