ONA JE TRENUTNO NAJPOZNATIJA INSTAGRAM PENZIONERKA U SRBIJI: Baka Dragica zvezda je društvenih mreža, evo šta je njena tajna!
Foto: Instagram Printscreen

a svoje POPULARNOSTI nije ni svesna!

ONA JE TRENUTNO NAJPOZNATIJA INSTAGRAM PENZIONERKA U SRBIJI: Baka Dragica zvezda je društvenih mreža, evo šta je njena tajna!

Žena -

Baka Dragica Tuksar (69) iz Gaja kod Kovina postala je prava Instagram zvezda, a sve to zbog svog originalnog humora, optimizma koji širi i iskrenosti.

Njen unuk, Marko glavni je "krivac" što je njegova baka trenutno i najpoznatija penzionerka u Srbiji. On danas na svom Instagramu ima 200 hiljada pratilaca, a njeni klipovi broje i po nekoliko hiljada lajkova.

Kako Marko kaže, oduvek je znao da ima najbolju baku, samo je jednog dana odlučio da to sazna i ostatak sveta, i u tome je uspeo. Još jedan od njegovih motiva za pokretanje zajedničkog profila bilo je to što je poželeo da je razmazi isto koliko je i ona njega i ostvari joj sve neostvarene želje.

Baka Dragica u svojim klipovima često govori o svakodnevnim životnim temama, iznosi svoja mišljenja i ne znajući da je Marko snima.

– Najbolje je kad ona sama priča i ne zna da je snimam. Ti videi su najviralniji jer budu i najiskreniji. Nekad kad snimamo, dešava nam se da se toliko zacenimo od smeha da ne možemo da nastavimo. Uvek smo mi imali naše fore, samo što ih sad objavljujemo - rekao je on.

Kako je više puta rekla, baka Dragica nije svesna svoje popularnosti, i to je apsolutno ne zanima. Ipak, na nagovor unuka, sve više je aktivna na društvenim mrežama, a odnedavno ima i svoj Jutjub kanal.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track