SUTRA POKLON U KURIRU! NOVI BROJ MAGAZINA LENA: Stižu nam i Božićni praznici – posvetite se deci!
Foto: Kurir

SUTRA POKLON U KURIRU! NOVI BROJ MAGAZINA LENA: Stižu nam i Božićni praznici – posvetite se deci!

Žena -

I ove nedelje samo uz Kurir poklon – najbolji porodični magazin u Srbiji!

Novu godinu smo proslavili, stižu nam i božićni praznici. Lena vam poručuje, posvetite ih deci!

U najnovijem broju magazina Lena pročitajte kako da ih provedete u zdravlju i veselju, bey tegoba. Naši lekari, koji za vas dežuraju i u danima slavlja, pažljivo su odabrali savete, na vama je da ih se pridržavate. Posebno obratite pažnju na najmlađe, zimsko vreme, uz koronu, donosi i brojne druge respiratorne infekcije.

Vaš omiljeni magazin, u božićnom duhu, nudi vam još pregršt tema: kako se nekada slavio Božić u Srbiji i kako će ga za koji dan obeležiti pravoslavni vernici širom planete, ali i kako da ublažite znake umora i starenja koje su ulaskom u 2021. ostavile neprospavane noći.

Tu su i saveti za sve koji su nabavili jelku s busenom kako da je održavaju u stanu i kad mogu da je vrate prirodi; u najnovijem broju magazina Lena nudimo vam i recepte za razna pečenja, za božićnu trpezu su svakako najbolji izbor.

Goran Radenković, profesor Bogoslovije Svetog Save, u prigodnom intervjuu za Lenu preporučuje kako u uslovima pandemije da proslavite dan rođenja Isusa Hrista, ne date prednost pesimizmu, već duhovnosti, radosti, ljubavi i pažnji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track