SVETSKE ZVEZDE NOSE OVAKVE FARMERKE: Postoji BOJA koja je sad u TRENDU, a SLAŽE SE UZ SVE! (FOTO)
Foto: Profimedia

MODERNO

SVETSKE ZVEZDE NOSE OVAKVE FARMERKE: Postoji BOJA koja je sad u TRENDU, a SLAŽE SE UZ SVE! (FOTO)

Žena -

Uz optimističnu žutu boju, umirujuća siva proglašena je najvažnijom u 2021. godini prema poznatom institutu za boje, a kao što je proteklih sezona zavladala svetom enterijera, u narednim mesecima će postati podjednako zastupljena na modnoj sceni.

moda, stil, žena, izgled, trend, farmerke, modna kombinacija, odeća, devojka
foto: Profimedia

Poput crne, siva boja s lakoćom se kombinuje, a trenutno je najpoželjnija u formi farmerica.

Sivu boju institut "Pantone" opisuje kao nijansu sastavljenu od čvrstih elemenata koji su večni i pružaju snažne temelje dok žuta označava nešto što je veselo. Obe su boje blage i umirujuće i vrlo dobro funkcionišu samostalno, ali i zajedno, bilo da se radi o enterijerima ili odevanju.

Sudeći po ponudi na policama prodavnica, siva boja je postala dominantna na različitim odevnim komadima, a posebno je primamljiva u formi pantalona, što su svojim stajlinzima do sada potvrdile brojne zvezde na svetskoj "street style" sceni.

Siva boja, Farmerice, Denim
foto: Profimedia

Takozvane mamine farmerke, koje odlikuju visok struk i šargarepa kroj nogavica, ili pak "skinny" modeli koji najbolje pristaju uz visoke čizme - police trgovina su pune različitih silueta sivih farmerki koje biste svakako trebali uzeti u obzir i na taj način napraviti otklon od nošenja onih plave boje.

Bonus video:

(Kurir.rs/A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track