MAJKA NAŠLA ZUB ISPOD ĆERKINOG JASTUKA: Kad je pogledala bolje, videla je da je pogrešila! Devojčica PREVARILA roditelje!
Foto: Profimedia

dovitljiva devojčica

MAJKA NAŠLA ZUB ISPOD ĆERKINOG JASTUKA: Kad je pogledala bolje, videla je da je pogrešila! Devojčica PREVARILA roditelje!

Žena -

Deca su dovitljiva i pametna nije ništa novo, ali u slučaju devetogodišnje devojčice to je bilo i poprilično smešno.

Devojčica je htela da dobije poklon od "Zubić vile" i htela je da prevari roditelje da joj je ispao zub i to na veoma simpatičan način.

Njena majka je nameštala njen krevet i ispod jastuka je ugledala nešto što je zaličilo na zub, ali kada je prišla blize i pogledala malo bolje videla je da je u pitanju bombona.

majka, ćerka, poklon
foto: Profimedia

Majka je shvatila ćerkinu ''prevaru'' i bilo joj je jasno da je to zato što želi poklon od vile. Međutim i roditelji su dovitljivi, pa kada je devojčica pogledala ispod jastuka našla je novčić od 2 funte i to od čokolade. Mnogo se razočarala i otišla kod roditelja da im prizna šta je uradila.

Rekla je kako je uzela bombonu, polomila je i stavila crvenu boju da bi izgledalo da je zub sveže ispao. Roditelji su se nasmejali i objasnili joj da je Zubić vila previše pamtena i da je prozrela njen plan.

deca, devojčica
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track