INFLUENSERKA UŠLA POLUGOLA U AVION, NASTAO HAOS: Ponižena pred svim putnicima, ali je dobila IZVINJENJE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

diskriminacija

INFLUENSERKA UŠLA POLUGOLA U AVION, NASTAO HAOS: Ponižena pred svim putnicima, ali je dobila IZVINJENJE! (FOTO)

Žena -

Jedna avio-kompanije se izvinila putnici zato što joj je osoblje u avionu reklo da mora da prekrije svoju ''neprimerenu'' odeću.

Australijanka Izabela Elenor je podelilia svoje neprijatno iskustvo sa pratiocima na društvenim mrežama. Izjavila je da se osećala poniženo kada joj je posada aviona rekla da njen crni top nije primeren za let avionom. Izabela, koja je model na platformi gde se objavljuju fotografije za odrasle rekla je da su joj naredili da se pokrije.

Navodno su joj rekli da ne može da nosi bikini, a Izabela je onda obukla zaštitini prsluk preko crnog topa, ali je to učinilo da se oseća poniženom i degradiranom zbog drugih putnika.

Ona je Instagramu objasnila da je osoblje napravilo veliku scenu kada je ulazila u avion i da su je naterali da čeka pred svima dok su tražili nešto čime bi je pokrili. Sa zaštitinim prslukom, morala je da prošeta do svog mesta. Izjavila je da su je ponizili i diskriminisali jer joj je top bio mali i da nije mogla tako da leti a da se ne pokrije.

- Da sam imala male grudi, garantujem da ništa ne bi rekli - rekla je Izabela.

Govoreći za strane medije Izabela, koja je putovala sa suprugom Džeremijem je rekla da se osećala kao žrtva.

- Pogledala je kartu, a zatim pogledala u mene i rekla: 'Imate li džemper koji možete da nosite?' i prvo sam pomislila da se brine da će mi biti hladno. Međutim, žena iz osoblja je nastavila i rekla mi da ne mogu nositi bikini. Rekla sam joj da je to top, ali primorali su me da obučem prsluk - ispričala je ogorčena Izabela.

Australijska avio kompanija se kasnije izvinila Izabeli zbog nesporazuma oko situacije i izjavili su da njihova kompanija nema politiku prema topovima.

- Kontaktirali smo Izabelu zbog njenog nedavnog iskustva i izvinili se zbog cele situacije i načina na koji je rešena - kazali su predstavnici ove avio-kompanije.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja