PRODALA AUTO, TELEVIZOR I BAKIN PRSTEN DA BI MU POSLALA NOVAC: Kada sam majci pokazala sliku, SRUŠIO MI SE SVET
Foto: Printscreen/Instagram

Prevarant joj je slomio srce

PRODALA AUTO, TELEVIZOR I BAKIN PRSTEN DA BI MU POSLALA NOVAC: Kada sam majci pokazala sliku, SRUŠIO MI SE SVET

Žena -

Džuli Prajs je nedavno podelila svoju gorku priču sa medijima u Velikoj Britaniji. Ona je upoznala muškarca na društvenim mrežama, poklonila mu poverenje, a on je lagao sve vreme i pleo klupko laži samo da bi došao do njenog novca.

Samohrana majka Džuli je prodala automobil, televizor i verenički prsten svoje bake da bi platila avionske letove svog ''ljubavnika'' sa mreže jer je želela da ga upozna. Poslala nu je preko 5.000 funti (nešto više od 5.000 evra) da bi se ispostavilo da je on lažnjak i prevarant. Koristio je fotografije američkog vojnika Džonatana Ramosa i uopšte nije bio čovek iz njenih snova.

Dopisivali su se putem aplikacije Vocap preko godinu dana, gde je on glumio vojnika Džonatana. Slala mu je dosta poklon kartica jer je on tvrdio da mu trebaju za internet u vojnoj bazi u Avganistanu.

- Strahovito se stidim, ali zaljubila sam se u stranca. Poverovala sam u sve: da je on osoba na fotografijama, da je vojnik i da se bori. Sada kada porazmislim, osećam se baš glupo - rekla je Britanka, dodavši da je tada tek izašla iz dugogodišnje veze i da joj je otac preminuo 5 meseci pre toga.

- Znao je da sam u ranjivom stanju i tako me je prevario - naglasila je i rekla da je rešila da priču podeli javno da bi upozorila druge žene da ne nasednu na priču i ne izgube sve zbog prevaranata poput njega.

Džuli, koja ima dvoje dece od 4 i 11 godina, kaže da je počela da prima poruke od ovog čoveka 31.12.2018. godine. Pričao joj je da je voli, ali je uvek imao razloge zašto se ne čuju putem video-poziva. Tražio joj je poklon kartice i manje novčane iznose, a onda joj je tražio novac za avionsku kartu kako bi došao u Veliku Britaniju da je upozna.

Prodala je sve vredno što je posedovala, od automobila do nakita, sakupila novac i poslala mu, ali kada je došla na aerodrom da ga sačeka, u junu 2019. godine doživela je šok. Nije se pojavio.

Ova tridesetpetogodišnjakinja je rekla da joj se javio sledećeg dana i rekao da mu komandant nije dao da dođe, ali da mu treba još para, a Džuli je opet nasela na priču.

Kada je u oktobru 2019. godine ispričala majci celu priču o ljubavi sa strancem, majka joj je rekla da je žrtva prevare. To se i potvrdilo kada je kasnije na Fejsbuku naišla na grupu koja se bavi internet prevarama i snimak pravog vojnika Džonatana Ramosa koji objašnjava da su mu fotografije ukradene sa stranice.

Džuli je sakupila sve dokaze i kontaktirala svog ''ljubavnika'' rekavši mu da su njegove laži raskrinkane.

- Lažirao je američki naglasak, a mislim da je Afrikanac zapravo. Samo mi je spustio slušalicu - rekla je i dodala da želi da pomogne ženama da ne dožive njenu sudbinu i ulete u zamku.

- Imam 35 godina i uletela sam pravo u jednu - zaključila je Britanka.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track