NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! Potopili su varjaču u vrelu vodu i ostavili 20 minuta: Krajnji rezultat je ZGROZIO MNOGE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNO

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! Potopili su varjaču u vrelu vodu i ostavili 20 minuta: Krajnji rezultat je ZGROZIO MNOGE! (VIDEO)

Žena -

Čuveni australijski kuvar Met Preston je pre nekog vremena postavio izazov čišćenja varjača, kutlača, kašika i ostalog kuhinjskog pribora od drveta.

Iako on nije izmislio ovaj izazov, on ga je popularizovao na svojoj stranici, a onda je poput šumskog požara buknuo i uhvatio sve društvene mreže. Ljudi su počeli da testiraju svoje varjače i rezultati su bili veoma gadni.

Test je jednostavan, varjača se stavi u čašu ili dublju posudu i prelije se vrelom, po mogućstvu ključalom vodom. Ostavi se da odstoji u vodi 20 minuta. Vrela voda izvlači sve masti i ulja iz drveta, a po ostacima u posudi videće se stepen zaprljanosti varjače. Rezultati su uglavnom zaprepašćujući i nisu za one sa slabim želucem. Mnogi korisnici društvenih mreža su radili ovaj test sa svojim drvenim escajgom i rezultati su gotovo uvek bili šokantni.

Ako je varjača isputila previše masti i ostataka hrane, verovatno je vreme da je zamenite.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track