RUŠE HARMONIJU

KONAČNO OTKRIVENO ŠTA ŽENE ŽELE? Savet bračnog terapeuta kako da SAČUVATE BRAK: Često prave jednu GREŠKU (KURIR TELEVIZIJA)

Žena -

U poslednje vreme sve više se govori o krizi braka, kako u Srbiji, tako i u svetu. Međutim, bračni terapeut Nebojša Savić kaže da u Srbiji i dalje postoji tradicija negovanja braka, te da nema razloga za preteranu brigu.

On je sa gledaocima "Kurir televizije" podelio i važan savet kako sačuvati brak, ali je i konačno otkrio šta žele žene i muškarci.

Prema njegovim rečima oboje prave jednu grešku, koja ruši harmoniju u braku, a to je da ne poštuju svoje osnovne potrebe - ljubav i poštovanje.

- Muškarcu je potrebno poštovanje, a ženi ljubav. Međutim, ukoliko nema ljubavi, ne može biti ni poštovanja i obrnuto. Partneri najčešće zapadaju u tu vrstu "vrzinog kola", koji mi zovemo "ludi krug", ali to su osnovne potrebe. Takođe, ima tu još mnogo toga, sekusalna aktivnost je jako važna, tu je i tolerancija, umetnost komunikacije i rešavanja problema, finansije - ima tu mnogo toga - naglašava terapeut.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track