PROVERENO EFIKASNO: Stara dobra „fora“ koja sprečava iritantno hrkanje i pomaže vam da mirno spavate!
Foto: Promo

PROVERENO EFIKASNO: Stara dobra „fora“ koja sprečava iritantno hrkanje i pomaže vam da mirno spavate!

Žena -

Hrkanje je jedna od najdosadnijih sporednih stvari na svetu! Hm, rekosmo sporedna, a nismo sigurni baš koliko ostaje u domenu sporednog ako se zbog nje danima budite umorni, neispavani, te samim tim nefunkcionalni za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ovo je nešto o čemu se već dugo piše i isprobana je stvar za koju, oni koju su je probali, kažu da „zlata vredi“ – pogledajte OVDE!

Bilo da problem sa hrkanjem imate vi ili osoba sa kojom delite krevet/sobu, ova stvarčica će vas spasti muka, a cena i komfor prilikom nošenja nisu ni za poređenje sa operacijom – ŠTIPALJKA PROTIV HRKANJA! Ona „radi“ tako što otvara nosne šupljine i tako vazduh nesmetano prolazi, pa se postepeno prelazi sa disanja kroz usta na disanje kroz nos. Samim tim je intenzitet hrkanja manji, pa čak i u potpunosti nestaje.

***Sada se nudi po HIT CENI od samo 590 rsd, a možete je poručiti pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.***

Hangar
foto: Promo

Od kog je materijala? Od silikona koji ne smeta tokom sna + 2 magneta unutar štipaljke. Ne steže i ne ometa tokom spavanja. Ujutru je dovoljno isprati je mlakom vodom kako se na njoj ne bi gomilale bakterije.

Danas ovaj fantastični prsten protiv hrkanja možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 590 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track