OVO JE JEDNA OD ONIH SITUACIJA GDE POŽELITE DA STE SE VI SETILI TOGA: Devojka otkrila kako se pravilno sipa ulje i čemu služi čep
Foto: Printscreen/Tik Tok

ovaj trik je mnogo zanimljiv

OVO JE JEDNA OD ONIH SITUACIJA GDE POŽELITE DA STE SE VI SETILI TOGA: Devojka otkrila kako se pravilno sipa ulje i čemu služi čep

Žena -

Svedoci smo da internet razbija mnoge mitove i da baca novo svetlo na neke stare stvari. Otkrivamo nove recepte, nove pesme, nove trikove... Ponekad, kada vidimo neki snimak, udarimo sami sebi imaginarni šamar koji bi bio nešto u stilu ''kako to nisam skontao pre?" Zaista, posle gledanja videa ispod, biće vam krivo što ovo niste znali ranije jer je realno veoma dobar trik.

Korisnica Tik Toka iz naših krajeva je otkrila nešto što je malo ko od nas znao - kako se pravilno korisiti plastika ispod čepa na flaši ulja. Naime, kada se otvori flaša ulja i skine čep, onbaj plastični deo treba skroz skinuti, okrenuti ga naopako u ubaciti u rupu. Na taj način se reguliše količina ulja koja se sipa. Kada se malo bolje razmisli o ovom triku, ima logike.

Koliko je ovaj trik iznenadio i samu korisnicu, govori i činjenica da je ona u samom videu ubacila tekst.

- 25 godina nisam znala za ovo, a vi ste imali koliko godina kada ste saznali za šta služi zaštitini čep? - napisala je.

I zaista, mnogi od nas nisu znali da se zaštitini čep koristi na ovaj način.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track