Najnovije vesti

IMA 32 GODINE, A NA PUTU JE 12. DETE: Prvi put je rodila na 16. rođendan, za 7 dana potroši 65 l mleka i više od 600 pelena
Foto: Printscreen

velika porodica

IMA 32 GODINE, A NA PUTU JE 12. DETE: Prvi put je rodila na 16. rođendan, za 7 dana potroši 65 l mleka i više od 600 pelena

Žena

Britanka Britni Čurč ima 32 i jedanaestoro dece, a dvanaesto je na putu! Ona je prvu bebu - danas 15-godišnju tinejdžerku Krizman rodila samo šest dana pošto je proslavila 16. rođendan.

Britni je Krizman rodila u braku sa sada već bivšim suprugom, a pored ove devojčice par je dobio još četvoro dece - Džordan (14), Kaleba (14), Džejsa (12) i Kadens (10). Međutim, usledio je razvod, ali je ova mama ubrzo saznala da je trudna i sa šestim detetom - devojčicom Džesalin koja danas ima 8 godina.

Britni se potom udala za Krisa koji je maštao o velikoj porodici. Sa njim je dobila dva sina, a onda je pre nešto više od godinu dana dobila i trojke - još tri dečaka. Par tu nije stao, kako zajedno imaju samo mušku decu, poželeli su i jednu devojčicu, pa je Britni sada trudna sa 12. detetom.

Britni je čak na Tik Toku objavila i video na kom odbrojava do pregleda na kome će se otkriti pol bebe, a potom prikazuje koliko je srećna što zaista nosi devojčicu.

"Nadam se da ćemo pokušati da imamo još jednu devojčicu. Ne mislim da ću imati 15 dece. Ali, nisam očekivala ni da ću ih imati 11", rekla je prošle godine nakon što je rodila trojke.

Britni je objasnila i da je finansijski teško izaći na kraj sa brojnim potrebama velike porodice, te da najviše novca odlazi na hranu - nedeljno oko 330 dolara. Primera radi u toku sedam dana potroše više od 65 litara mleka, pet kutija pahuljica i više od 600 pelena.

"Ljudi svašta misle i imaju neke pretpostavke koje jednostavno nisu tačne. Mi smo kao i svi drugi ljudi. Nismo na socijalnoj pomoći, iako nipošto ne omalovažavamo one kojima je potrebna. Nismo neobrazovani i nismo katolici ni mormoni", poručila je.

Inače, Britni je veoma uticajna na društvenim mrežama - tamo je prati preko 1, 5 miliona ljudi, a ona bloguje o svakodnevnim dešavanjima i avanturama jedne porodice sa tako puno dece i na taj način i zarađuje.

kurir.rs/thesun

BONUS VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...