ZAVODI MUŽA POLOVNIM, PRLJAVIM VEŠOM, NE TROŠI PARE NA SKUPE STVARI: Toliko je aljkava da su svi ubeđeni da će ostati bez supruga!
Foto: Printscreen/TLC

prava škrtica

ZAVODI MUŽA POLOVNIM, PRLJAVIM VEŠOM, NE TROŠI PARE NA SKUPE STVARI: Toliko je aljkava da su svi ubeđeni da će ostati bez supruga!

Žena -

Američki rijalitiji u kojima se prikazuju razna ekstremna ponašanja uvek privlače mnogo publike, ali ovog puta je serijal koji se bavi škrticama šokirao je gledaoce. U centru zbivanja je žena Epl, što bi na srpskom bilo Jabuka, a njena "super-moć" je ta što muža zavodi polovnim sek*i vešom.

skrtica
foto: Printscreen/TLC

Naime, dok druge žene troše velike svote novca na ulepšavanje od depilacija, sređivanje intimne zone, šminke, frizure i zavodljivo donje rublje, Epl nije u tom fazonu. Ne želi da troši mnogo para. Ova emisija prikazuje najškrtije ljude na svetu, a Jabuka je pokazala svoju rutinu za zavođenje i uspela da zgorozi mnoge ljude.

- Mnogo žena troši gomile novca kako bi izgledale lepo svojim muževima. Ja to mogu da uradim još bolje, za mnogo manje para - kaže jer smatra da je kupovina skupocenog i kvalitetnog seksi veša bacanje para, a ona je pronašla daleko ekonomičnije rešenje.

skrtica
foto: Printscreen/TLC

Naime, ona obilazi radnje polovne robe i tu pazari seksi veš. Uzima jedne tange, miriše ih i pita se koliko je njih nosilo ovo parče tkanine pre nje, ali nastavlja sa isprobavanjem. Priznala je da se, neretko dešava i da odabere komade koji nisu dobro oprani, pa se na materijalu nađu svakakve tečnosti.Tange i čipkasti kombinezoni su joj omiljeni, a i njen muž ih obožava. Mnogi bi rekli da se njen način kupovine seksi veša poprilično suprotan zdravom razumu i zdravstvenim standardima, ona ne deli to mišljenje.

- Većina žena za ovakve prilike troši na stotine dolara. Ja sam potrošila samo 100 dolara za potpunu transformaciju - kaže Jabuka sa ponosom.

skrtica
foto: Printscreen/TLC

Njena transformacija se nastavlja u kozmetičkom salonu gde donosi sopstveni vosak i očekuje da joj kozmetičarke naplate samo rad. Ni u frizerskom salonu nije ništa bolje. Donosi svoje ekstenizije koje su lošeg kvaliteta i posle ubeđivanja sa frizerkom uspeva da "izboksuje" cenu samo za ruke. Dalje, ispostavlja se da ona nema dovoljan broj ekstenzija za celu glavu, pa dolazi na ingenioznu ideju da pokupi ošišanu kosu sa poda i da od toga napravi dodatnu nadogradnju, ali je frizerka odbija.

Poslednje na listi za transformaciju je šminka. Epl i tu maksimalno škrtari i kupuje samo ono što mora. Za ostalo su tu besplatni uzorci.

skrtica
foto: Printscreen/TLC

- Ona je dobra devojka, stalno dolazi ovde po besplatne uzorke, ali bilo bi lepo kada bi zaista i kupila nešto - rekao je prodavac u radnji, ali je ona nekako uspela da se izbori za nekoliko besplatnih stvari. Na svoju žalost, morala je da kupi rumenilo.

Na kraju odlazi zadovljna i jedva čeka da ode kući da bi je muž video i podsetio zašto je oženio. Nada se da će mu se sve dopasti.

skrtica
foto: Printscreen/TLC

Ono što je privuklo najviše komentara ove epizode koja se emituje na kablovskom kanalu TLC je njena kupovina polovnog veša. Jedni kažu da je sigurno bila siromašna i da je zato štedljiva i sa sirotinjskim navikama, dok drugi kažu da se crta mora podvući negde kada je štednja u pitanju. Bilo je i onih koji su komentarisali da je mnogo aljkava i prljava i da ih čudi kako se muž nije razveo od nje. Epl je svakako je privukla pažnju svojim načinom života.

skrtica
foto: Printscreen/TLC

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

01:55

REPER KOJI JE OBRADIO SVEČANE BELE KOŠULJE! Ikca pozvala Anica Dobra: Ona je žena MANGUP! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track