BUGARKA HOĆE DA LIČI NA ANĐELINU I HVALI SE NAJVEĆIM USNAMA NA SVETU: Odradila ih 20 puta, a sad hoće da ima i najveće GRUDI!
Foto: Printscreen/Instagram

izgleda... zanimljivo

BUGARKA HOĆE DA LIČI NA ANĐELINU I HVALI SE NAJVEĆIM USNAMA NA SVETU: Odradila ih 20 puta, a sad hoće da ima i najveće GRUDI!

Žena -

Andrea Ivanovna (23) iz Bugarske tvrdi da je dobila titulu žene sa najvećim usnama na svetu, ali sada želi da postane žena sa najvećim grudima. Ona je poznata na društvenim mrežama zbog svoje opsesije veličinom i plastičnim operacijama.

Ona je do sada ubrizgavala hijaluron u usne 20 puta. Kaže da će to raditi svaki put kad vidi da se smanjuju. Ova neobična i ekscentrična mlada žena je potrošila dosta para na povećanje usana, a trenutno su njene usne tri puta veće od prosečnih i prirodnih usana.

- Sviđaju mi se moje usne sada više nego ranije, osećam se odlično i srećna sam s njima - izjavila je Andrea još 2019. godine. i dodala da ima veliku podršku svojih pratilaca sa Instagrama.

Ona studira nemački jezik, a transformaciju je započela 2018.godine. Ona je nedavno uvećala i grudi i sada nosi korpu E. Kaže da se neće tu zaustaviti i da želi još veće grudi. Pokazala je rezultate operacije na svom Instagram profilu. Ona tu kači mnogo selfija na kojima su u prvom planu njene nove grudi.

U Bugarskoj je zovu i "Barbikom", a na društvenim mrežama je prati preko 70.000 ljudi.

(Kurir.rs/A.M./Mirror)

Bonus video:

00:14

OVO JE NAJSTILIZOVANIJI MAČAK NA SVETU, A IMA I NAJVIŠE PRATIOCA NA INSTAGRAMU! Njegove odevne kombinacije ODUŠEVILE su svet!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja