SENKA SE SLOMILA, A TOKOM ŠMINKANJA JE MASKARA ZAVRŠILA GDE NE TREBA? Samo bez panike, LAKO je srediti STVAR! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

uvek postoji način

SENKA SE SLOMILA, A TOKOM ŠMINKANJA JE MASKARA ZAVRŠILA GDE NE TREBA? Samo bez panike, LAKO je srediti STVAR! (VIDEO)

Žena -

Saveti sa Tiktoka dobijaju novu dimenziju i zaista mogu da budu spas u poslednji čas pogotovu kada je šminka u pitanju. Korisnice ove društvene mreže zaista vole da pomažu i veoma su kreativne u svojim rešenjima.

Prva caka je veoma zanimljiva i korisna jer se svakoj od nas desilo da se umaže maskarom i to na mestu gde je veoma nezgodno. Devojka je smislila sjajan način kako da se ta fleka od maskare inkorporira u završni "luk". Kao nije to slučajno, urađeno je namerno i baš dobro izgleda.

Drugi trik je malo ozbiljniji i tiče se polomljene senke, kamenog pudera ili bilo koje druge šminke koja se u kutijici. Kada se takve stvari dese i slomi se senka, obično se baci. Međutim, to više ne mora da bude slučaj jer postoji caka šta tada činiti. Treba vam novčić, parče papira, najbolje od papirnate maramice i voda (može i alkohol, ali onaj medicinski).

Manja količina tečnosti se sipa u slomljenu šminku, potom se stavi papir i preko njega se utisne novčić. Skloni se novčić i papir, sačeka se sušenje i proizvod je skoro kao nov.

@magalu

Quem nunca deixou a maquiagem cair? Mas agora tem solução! E se não tiver jeito, tudo de maquiagem ##TemNoMagalu ?##MakeUpHacks ##TruquesDeMaquiagem

♬ som original - Lu do Magalu ??‍♀️

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

13:22

TRNOVIT PUT NAŠEG HARMONIKAŠA: Nije bio dovoljno dobar za Srbiju, pa je uspeh pronašao u Nemačkoj (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track