RAZMIŠLJATE ŠTA DA POKLONITE ŽENI ZA 8. MART? Ovih 6 stvari NI U LUDILU nemojte kupovati, nećete usrećiti VOLJENU OSOBU!
Foto: Profimedia

uvredićete je

RAZMIŠLJATE ŠTA DA POKLONITE ŽENI ZA 8. MART? Ovih 6 stvari NI U LUDILU nemojte kupovati, nećete usrećiti VOLJENU OSOBU!

Žena -

Razmišljate o savršenom poklonu za dragu osobu? Budite pažljivi, neke stvari nije primereno darivati.

Baka, Lonac, šerpa, Bakina Kuhinja
foto: Profimedia

1. Stvari za kuću

Poklon je za ženu, ne za domaćicu. Sigurno je nećete obradovati ukoliko joj poklonite kecelju ili činiju. To će je samo podsetiti na kućne poslove koje ona obavlja.

2. Rokovnik

Koliko god da žena voli svoj posao, najmanje što očekuje od vas je da dobije ono što će je podsetiti na isti. Uostalom, poklon je previše ozbiljan i nikako ga na treba kupiti za 8.mart.

Devojka, Dnevnik, Piše, Pismo
foto: Profimedia

3. Oprema za vežbanje

Koliko god osoba volela da vežba, oprema za vežbanje nije pravi poklon. Osoba kojoj poklonite opremu za vežbanje mogla bi se uvrediti jer bi dar mogla shvatiti kao znak da treba da smrša.

vežbanje, kondicija, tegovi, odmor, žena
foto: Profimedia

4. Vaga

Poklon kojem se verovatno niko neće obradovati jeste - vaga. Ako neko želi da ima vagu kod kuće, kupiće je sam. Darivanje vage jednostavno nije pristojno.

Vežbanje, žene, vaga, Mršavljenje, dijeta, dupe, kardio, Ishrana
foto: Shutterstock

5. Šerpa

Žene su svakondnevno te koje u kuhinji provode dosta vremena tokom dana, tako da ovaj poklon ne bi usrećio vašu lepšu polovinu.

6. Krema protiv celulita

Kreme protiv celulita ne smeju biti na listi potencijalnih darova. Jer ko želi da dobije poklon koji mu govori da bi trebalo da se rešiti bora i celulita? Mnogo bolji izbor biće mirišljavi losion ili kupka.

žena, celulit
foto: Profimedia

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:10

ŽENA BOMBA: Elena Kitić otišla u Dominikansku republiku, vrelom fotkom ZAPALILA društvene mreže, komentari PLJUŠTE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track