PROLEĆNI MANIKIR KUCA NA VRATA! 7 nijansi laka za vaše NOKTE: Podižu raspoloženje, veoma su ŠIK i unose kolorit u vaš život! FOTO
Foto: Profimedia

što veselije, to bolje

PROLEĆNI MANIKIR KUCA NA VRATA! 7 nijansi laka za vaše NOKTE: Podižu raspoloženje, veoma su ŠIK i unose kolorit u vaš život! FOTO

Žena -

Proleće još malo pa stiže u naše krajeve i treba ga dočekati kako dolikuje. Sa druge strane je veoma lepo imati sređene nokte u omiljenim bojama. Osećamo se ženstvenije, lepše i nebitno da li je u pitanju diskretna ili upečatljiva nijansa laka za nokte.

Proleće je definitivno vreme kada odbacujemo tamne zagasite lakove u korist nežnih, pastelnih i jarkih nijansi. Dakle, crnu i bordo boju odnosi sa sobom zima, a proleće nam donosi vedrije i svetlije tonove. Čim uđemo u lagane haljine i izvadimo torbe koje prizivaju leto, počinjemo dodavati boje svom životu, garderobi, ali naravno i noktima.

Jedan od najlakših načina za prelazak iz zimskog raspoloženja u ono prolećno su upravo nokti u vedrijim tonovima. Iako nam neodoljive boje poput bordo, crne i tamno plave uvek dobro posluže u hladnijim mesecima, proleće traži svetliju paletu lakova. Koje prolećne boje za nokte kupujemo? Klasike. Od crvenih i ružičastih boja pa sve do narandžastih tonova koji izgledaju upečatljivo uz svačiji stil.

1. Crvena

Iako crveni lak izgleda izvrsno tokom cele godine, za proleće je idealna nijansa sa narandžastim odsjajem.

2. Bela

Beli nokti su se vratili pre nekoliko godina kao izbor laka u minimalističkom stilu, a ni ovo proleće takođe ne prolazi bez nezaobilazne bele.

3. Boja lavande Boja zidova koja je krasila spavaće sobe gotovo svake devojke iz 90-ih, bila je definitivno boja lavande, a neki bi rekli i lila. No, osim što ove sezone dominira modnim pistama, sada krasi ruke elegantnih žena po celom Instagramu.

4. Roze kao žvaka Što se tiče naših ormara, jarko ružičasta boja biće najveći trend 2021. godine. Svet manikira nije izuzetak.

5. Boja pistaća Vidimo kako se sve više modnih influenserkiodlučuje za upečatljive nijanse zelenog laka, no neka izgled bude uglađen - potražite puderaste tonove ove boje.

6. Morsko plava Kada je reč o prolećnim bojama noktiju, nijedna nije toliko sveprisutna kao akva nijanse. Sam pogled na ove nijanse dovodi nas u opuštajuće raspoloženje, čak i ako je loše vreme a nebo pomalo sivo i tmurno.

7. Žuta Jedan od naših omiljenih simbola proleća je kada prekrasni žuti narcisi počinju da cvetaju i ukrašavaju prirodu. Počastite se lakom žutim poput tog divnog cveta i odmah unesite vedrinu u svoj dan.

(Kurir.rs/A.M./miss7)

BONUS VIDEO:

00:56

POTPUNO UVRNUTO: Kokošji nokti vladaju Instagramom! Da li biste se usudile?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track