ČETKU ZA KOSU NE ČISTITE REDOVNO? Devojka ju je stavila u VODU, a onda se šokirala onim što je videla: UŽASNO! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

uradite to obavezno

ČETKU ZA KOSU NE ČISTITE REDOVNO? Devojka ju je stavila u VODU, a onda se šokirala onim što je videla: UŽASNO! (VIDEO)

Žena -

Iako će većina i nekoliko puta nedeljno usisati i obrisati prašinu u svom domu, mnogo predmeta, čini se, ne čistimo tako revnosno i redovno. Na to nas je podsetila ljubiteljka čišćenja Džesika koja je na svom TikTok profilu pitala "Čistite li nekad četku za kosu?" i pokazala kako bi to čišćenje trebalo da izgleda.

cetka za kosu
foto: Printscreen/TikTok

TikTokerka Džesika naime i sama priznaje da svoje četke za kosu ne čisti redovno, odnosno pre ih, kaže, menja nego što ih očisti, a povremeno poput većine nas tek iz njih izvadi dlake. A kako bi stvarno trebalo očistiti, tačnije oprati četku, pokazala je u svom videu.

Opisala je kako prvo sa tanjim češljem ukloni dlake pa četku spusti u toplu kupku od vode, sode bikarbone i šampona za kosu i tako ih ostavi oko pola sata. U njenom se videu vidi da je voda nakon toga doslovno poprimila tamniju, smeđu boju, sa čim je i ona sama bila užasnuta jer nije mislila da joj je kosa tako prljava.

cetka za kosu
foto: Printscreen/TikTok

Njen je video sakupio preko 900.000 lajkova i brzo je postao hit među brojnim pratiocima koji priznaju da se sami "nikad pre nisu setili da opru svoju četku". "Imam istu četku za kosu već 15 godina, strah me uopše da pogledam kakva će voda biti nakon pranja.", rekla je jedna TikTokerka.

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

BONUS VIDEO:

00:05

NIKOLIJA, VIDI TI SE TRUDNIČKI STOMAK: Pevačica kao AVION na novim fotkama, a fanovi sve PRIMEĆUJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track