I DA IM ŽIVOT ZAVISI OD TOGA, MUŠKARCI NIKAD NE BI PRIZNALI SVOJIM ŽENAMA 13 STVARI: Mnoge dame će se iznenaditi!
Foto: Shutterstock

i oni imaju tajne

I DA IM ŽIVOT ZAVISI OD TOGA, MUŠKARCI NIKAD NE BI PRIZNALI SVOJIM ŽENAMA 13 STVARI: Mnoge dame će se iznenaditi!

Žena -

Kao što svaka žena ima tajne tako i muškarci neke stvari drže samo za sebe. Postoje stvari koje vam nikada neće priznati - da su ljubomorni ili da vole komplimente.

novac, Muškarac, žena
foto: Shutterstock

1. Volimo samouverene žene

Muškarci percipiraju žene kao i sami sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima harizmu, nego neki top model sa manjkom samopouzdanja.

2. Važno nam je kako izgledate

Muškarce ne zanima jeste li odevene po poslednjoj modi. Svaki od njih želi videti ženu koju voli odevenu privlačno i da uključuje eleganciju i ženstvenost, ali bez vulgarnosti.

3. Ne znam kako to da uradim

"Biti muškarac" u očima žene je vrlo važno za njih. Zato oni započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspeh. Moraju biti jaki i pametni ispred svoje dame, bez obzira da li znaju da porave nešto u kući.

majstor
foto: Shutterstock

4. Osećamo se izgubljenima kada postavljate zamršena pitanja

Žene vole da postavljaju pitanja poput "Jesam li debela?", istovremeno praveći tužno lice, ali zadržavajući prodoran pogled. Reči ne mogu izraziti kako muškarci mrze da odgovaraju na ta pitanja.

5. Ne mogu to da priuštim

Muškarci se uvijek takmiče, to nije tajna. Oni se upoređuju sa svojim prijateljima i mrze da priznaju poraz. On jednostavno ne može reći svojoj ženi da ne može da priušti nešto.

6. Ljubomorni smo

Muškarci ne izražavaju otvoreno svoje osećaje, a ako vide svoju ženu da koketira sa drugim tipom, neće odati ni jednu emociju. Međutim, iznutra ih to proždire.

Ljubomora, Ljubomorn
foto: Shutterstock

7. Sviđa nam se vaša prijateljica/sestra

Jednostavno je: ako mislite da je vaša prijateljica ili sestra super zgodna, vaš muškarac takođe neće propustiti taj kvalitet. On će i razmišljati o njoj, iako to nikad neće izgovoriti naglas, naravno. Glupo je misliti da će ga njegova ljubav prema vama učiniti slepim.

8. Mi vas proučavamo

Ako vas pozove u restoran na večeru, nemojte žuriti s odabirom venčanice. Lagano flertovanje, šale i osmesi su samo znakovi da se zanima za vas, a ne da je vaš zauvek.

Devojka, Par, Ljubav, Sreća, Momak
foto: Shutterstock

9. Volimo komplimente

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni takođe vole da čuju pohvale. Potrebne su im reči ljubavi, a takve male stvari mogu sve da promene.

10. Volimo "ženstvene" stvari

Uredni nokti i koža znak su da muškarac brine za sebe i žene to vole. Muškarci takođe ponekad vole da gledaju "ženske" TV emisije, serije i filmove samo da se opuste. Samo to kriju.

Muzika, Dečko, Kafa, Slušalice
foto: Shutterstock

11. Preplašeni smo

Muškarac ne bi trebalo da govori o svojim strahovima, zar ne? Ali svako ima fobije. Oni neće reći da se boje mraka ili pauka kako ne bi pokazali svoju slabost.

12. Mi smo majstori u skrivanju svojih osećaja

Vrhunac romantičnog filma koji tera žene u suze može uticati na muškarca na isti način. Jedina je razlika u tome što će on hrabro reći da gledate gluposti i brzo obrisati oči.

13. Ne napuštamo vas bez razloga

Muškarac nikada neće otići ako je zainteresovan. On ne radi ništa bez razloga. A, ako napusti nekoga sa kim se dobro osećao, ne može to učiniti odjednom – takva žena ima posebno mesto u njegovom srcu.

žena, Zlostavljanje, emotivno zlostavljanje, Muškarac
foto: Shutterstock

(Kurir.rs/A.M./Atma)

BONUS VIDEO:

01:56

MAJA NIKOLIĆ SE PREPORODILA NA SVOM IMANJU U ŠUMADIJI: Muzika mi je hobi, imam porodičan posao, brdo, slobodu, (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track