BILA SA ŠEFOM KAKO BI ISPLATILA DUG! Kad se on OŽENIO koleginicom, sve je rekao njenom muži, a onda je usledela još GORA UCENA
Foto: Profimedia

napravio joj pakao od života

BILA SA ŠEFOM KAKO BI ISPLATILA DUG! Kad se on OŽENIO koleginicom, sve je rekao njenom muži, a onda je usledela još GORA UCENA

Žena -

- Imala sam seks sa svojim šefom kako bih otplatila dug, ali sad je rekao suprugu da se to dogodilo nekoliko puta i preti da će sve reći mojoj porodici - napisala je jedna žena za The Sun.

Neima, pre tri godine zakasnila je sa plaćanjem računa pa je odlučila da vidi sa šefom može li nekako da popravi stvar. Zamolila ga je da joj posudi novac, a zauzvrat je imala seks njim. Sada je on oženjen za kolegicu s posla i zajedno je ucenjuju da mu vrati taj novac ili će sve reći njenoj porodici.

- Morate da sve priznate suprugu i da ga zamolite da vam oprosti. Objasnite da se to dogodilo samo jednom i da, iako dug nije bio opravdanje za varanje, osećali ste se očajno i postiđeno. Insistirajte da ćete učiniti sve da zadržite svoju vezu. Recite šefu da ćete mu vratiti novac, ali dajte mu do znanja da je ucena ilegalna i da ako se nastavi, sve ćete prijaviti policiji - odgovorila joj je Deidre.

prevara
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

01:33

STEGAO ME JAKO OTPOZADI! Saška do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO: Obraz joj je ĐON (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track