ONI SU BLIZANCI, ALI NEMAJU ISTI DATUM ROĐENJA: Nisu čak ni isti znak u horoskopu! Svi su iznenađeni kad čuju PRIČU
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

ONI SU BLIZANCI, ALI NEMAJU ISTI DATUM ROĐENJA: Nisu čak ni isti znak u horoskopu! Svi su iznenađeni kad čuju PRIČU

Žena -

Bračni par Šelin, Kris (34) i Džes (31) godinama su pokušavali da dobiju decu, a prvu devojčicu Ejdu (2) su dobili su veštačkom oplodnjom.

Želja im je bila da imaju još dece, ali po lekarskim prognozama to je bilo gotovo nemoguće jer je Džes već u ranim dvadesetim imala jajašca poput žene u četrdesetima, pa su počeli da se mire sa tom činjenicom.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Malo je reći da su doživeli šok kada su saznali da je Džes ostala trudna – i to prirodnim putem. Da cela stvar bude još veći blagoslov, brzo su saznali da nosi blizance!

"Bila sam uzbuđena i oduševljena kada smo shvatili da nosim blizance. Nisam mogla da verujem da je to istina sve dok se nisu rodili. Zahvalna sam i srećna, to su naša mala čuda. Mislili smo da nećemo nikada dobiti još dece posle Ejde, ali imamo još dva dečaka i presrećna sam što će svi troje odrastati zajedno", kaže majka iz Njujorka i dodaje da je jako smešno kada ljudima kažu da blizanci ne dele datum rođenja.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Maleni Erik se rodio se 19. januara u 23:52, a njegov brat Albert deset minuta kasnije, 20. januar u 00:02. Osim što ne dele rođendan, Erik i Albert nisu ni istog horoskopskog znaka – Erik je Jarac, a Albert Vodolija.

Razlikuju se i izgledom jer su dvojajčani, pa tako Erik više liči na oca, a Albert na majku. Ljudi su uvek zbunjeni kada Džes kaže da su dečaci blizanci, a ima toliko razlika među njima.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

BONUS VIDEO:

00:06

Ana Grozdanović , kutak u kući

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track