PURE GOLD KREMA ZA LICE: Prirodni eliksir sa kavijarom i česticama zlata koji će vratiti mladost vašoj koži!
Foto: Profimedia

PURE GOLD KREMA ZA LICE: Prirodni eliksir sa kavijarom i česticama zlata koji će vratiti mladost vašoj koži!

Žena -

Pure Gold krema za lice potpuno je prirodan eliksir, nastao kao kombinacija zlatnih čestica i kavijara, koji vrše antioksidaciju i regeneraciju vaše kože. Jedan od glavnih zadataka je uklanjanje masnoće i regeneracija pora kože, kao i njihovo zatvaranje i otklanjanje prljavštine i štetnih toksina.

Savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za revitalizaciju i ishranu kože, za uspostavljanje hidropolidne ravnoteže, za dubinsko čišćenje pora, za izglađivanje mikroreljefa epiderma, aktivira stvaranje kolagena i elastina u koži. PURE GOLD krema sadrži visoku koncentraciju kavijara, što je veoma pogodno sa zreliju, suvu i ugroženu kožu. Tako vaša koža dobija sve što je potrebno odjednom.

Takođe, čestice zlata, koji je najskuplji metal na tržištu, obožavaju ljudi širom sveta. U starim kulturama, zlato je bilo božanski dar. Ono što ga još karakteriše jesu njegova antibakterijska svojstva, protivupalna dejstva u zaštiti protiv UV zračenja, obnavlja i usporava trošenje kolagena, stimuliše oporavak ćelija kože. Zlato je zaduženo takođe za inhibiciju mladolikog izgleda, zategnutosti kože, pomaže transportu kiseonika direktno u kožu, stimuliše linfnu drenažu i cirkulaciju krvi.

Upravo ova dva sastojka predstavljaju najvažnije komponente Pure Gold kreme za lice.

Online kupovina, Hangar, Purivera, Pure Gold, Krema za lice, Kavijar, Čestice zlata, Bore, Pore, Nega lica
foto: Promo

Uz njenu pomoć ćete:

  • Revitalizovati vašu kožu,
  • Usporiti proces starenja,
  • Ukloniti bore,
  • Dubinski očistiti pore.

Pure Gold krema sada je na promo popustu od 50% i možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.700 rsd.

*Ukoliko naručite 2 kreme, treću dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3 kreme, još dve dobijate na poklon.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track