OVA MAJKA JE UMORNA OD PRANJA SUDOVA I VEŠA! PREKIPELO joj je, samo je prestala da radi SVE u kući: Usledila je APOKALIPSA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Tviter

rešila da ih nauči lekciju

OVA MAJKA JE UMORNA OD PRANJA SUDOVA I VEŠA! PREKIPELO joj je, samo je prestala da radi SVE u kući: Usledila je APOKALIPSA! (FOTO)

Žena -

Šta se dešava kad osoba koja jedina obavlja sve kućne poslove prestane da čisti i posprema? Hoće li ostatak porodice to primetiti i početi da čisti?

Upravo to je jedna umorna majka htela to da sazna kada je počela da bojkotuje čišćenje. Korisnica Tvitera je odlučila da vidi šta će njena porodica uraditi ako ona prestane sa svim čišćenjem, a rezultati je nisu baš oduševili. "Pre dva dana sam odlučila da prestanem da perem sudove. Ja spremam sve večere i dosta mi je više čišćenja. Od tada se pojavila ova hrpa i u jednom će trenutku ostati bez kašika, šolja i tanjira", napisala je u svojoj objavi i podelila fotografiju neopranog posuđa.

Treći dan bojkota otkrila je da je porodica upotrebila poslednju činiju i kašiku, ali niko nije rekao ni reč ni pomislio da se uhvati za sudo-mašinu. Međutim, kasnije tog dana postigla je prvu pobedu – neko je ispraznio kantu za smeće! Nažalost, napredak je kratko trajao jer je njen partner kasnije napravio čaj u šolji uz pomoć bebine posebne kašičice.

Kasnije je otkrila da je prestala da pere veš i pokazala hrpe neoprane odeće koje su počele da se gomilaju u njihovoj kući.

"Počelo je da izgleda kao da smo preživeli apokalipsu. Poslednji deo toaletnog papira iskorišten je sinoć u 19:04. Još nije zamenjen. Taj toalet sada nije u funkciji za sve koji se sete da nema papira.", napisala je u jednom tvitu.

Sada joj se već činilo da je svaka nada izgubljena i da će morati da odustatne od bojkota, ali onda se dogodilo čudo. Jedan član njene porodice se nakon četiri dana shvatio da je teško svaki dan prati sudove pa je počeo da stavlja suđe u mašinu za pranje i da čisti kuhinju. Slatka pobeda, zaista.

(Kurir.rs/A.M./Unilad)

BONUS VIDEO:

00:12

TRUDNA MIA I BOJAN IMAJU SPECIJALAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Pevačica pokazala atmosferu u svom domu, baloni i slatkiši na sve strane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track