ŠTA RADITI KAD SU ZBOG KORONE FRIZERSKI SALONI ZATVORENI: Idealno je vreme za dubinsku negu kose!
Foto: Shutterstock

REŠENJA

ŠTA RADITI KAD SU ZBOG KORONE FRIZERSKI SALONI ZATVORENI: Idealno je vreme za dubinsku negu kose!

Žena -

Dok u svetu traje pandemija korone, preporuka je da se ne zadržavamo na mestima gde postoji potencijalna opasnost da „pokupimo“ virus, a tamo gde mora da se ode (prodavnice, apoteke, pekare...), maska je obavezna. Nadamo se da vam je ovo već prešlo u naviku, ali nije naodmet ponoviti jer se mnogi ovog i dalje ne pridržavaju.

Jedno od mesta koje trenutno ne radi su frizerski saloni. Dok se situacija ne stabilizuje i dok mere ne popuste, ne šišajte se sami, koliko god vam to sada bilo neophodno.

Posvetite maksimalnu pažnju vlasima

Ako frizura nije na najvišem nivou, neka u pomoć priskoče rajfovi, marame, ukrasne gumice... Pomoću ovih zanimljivih aksesoara lako možete sakriti činjenicu da su kosi potrebne makaze. Takođe, dame ovo vreme treba da iskoriste za temeljnu negu kose kod kuće. Koristite maske i ulja, te dobro nahranite vlasi.

Muškarci, skratite bradu

Ipak, ono što je u vreme korone poželjno za muškarce jeste brijanje ili skraćivanje brade jer ona može biti veoma podložna skupljanju bakterija. Ono što je takođe poželjno jeste da se kosa malo češće pere.

Važna poruka za vlasnike salona

Niko od frizera ni po koju cenu ne bi trebalo da pruža usluge u kućnoj varijanti jer se nikad ne zna gde virus vreba. Tako možete da zarazite i sebe i porodicu (a možda i vi nekoga), zato budite dosledni, situacija sa koronom je i dalje izuzetno ozbiljna. Biće dosta posla kad se situacija normalizuje!

BONUS VIDEO:

00:12

SAD JE SVI POREDE SA DŽEJ LO: Ena Popov obukla ŠLJOKIČAVI TOP i pokazala BUJNO POPRSJE! A tek kakva joj je KOSA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track