UZ POMOĆ VILJUŠKE DO SAVRŠENE ŠMINKE: Ovaj svakodnevni predmet pomogao devojci u izuzetnoj TRANSFORMACIJI! Svi su oduševljeni!
Foto: Printscreen/TikTok

dobro se setila

UZ POMOĆ VILJUŠKE DO SAVRŠENE ŠMINKE: Ovaj svakodnevni predmet pomogao devojci u izuzetnoj TRANSFORMACIJI! Svi su oduševljeni!

Žena -

Kada je šminkanje u pitanju ne postoji ništa dovoljno ekstremno za dosta devojaka i žena. Ukoliko se može postići lep efekat i još besplatno, to je pravi pogodak.

Jedna TikTokerka je to dokazala da skoro ne postoji stvar koju devojka neće uraditi za lepotu.

sminkanje
foto: Printscreen/TikTok

Ona je primenila trik za konturisanje nosa, kog se ne bi baš svako setio, a što je najbolje uključuje stvar koju svako od nas ima u kući.

Devojka je uzela viljušku i iskoristila je za šminkanje. Proreze sa strane je iskoristila za tamniju, dok je sredinom nanela svetliju boju. Konturisanje je uvek dobra stvar kada treba istaknuti odnosno "promeniti" oblik nosa. Uz tamnije i svetlije nijanse korektora ili pudera nije moguće u potpunosti ukloniti nepravilnosti, ali moguće je prikriti nedostatke i učiniti lice lepšim, a samim tim napraviti da nos izgleda manje. I jedan mali savet: uvek odaberite mat proizvode. Prirodne senke lica su mat, tako da se treba držati mat nijansi za efekat najprirodnijeg izgleda.

Kako je iskombinovala sve, možete videti u snimku ispod.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:24

LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track