ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

nova metoda

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Žena -

Ćerka pokojnog muzičara Dina Dvornika Ela Dvornik nedavno je na Instagramu pokazala rezultate nehriruškog tretmana s kojim se se rešila viška masti na stomaku.

Ona je objavila kratak video u kome pokazuje kako je izgledala pre, a potom i posle tretmana, a krajnji ishod je zaista neverovatan.

Podsetimo, Ela je posle dva porođaja u manje od tri godine uspela da skine višak kilograma, ali nikako nije mogla da se izbori sa problemom sala na stomaku. Upravo zato u decembru je rešila je da se podvrgne takozvanoj coolsculpting metodi, a potom je nedavno podelila svoje utiske.

Naime, ona sada izgleda fantastično, a od sala na stomaku nema ni traga ni glasa!

"Znači, prebrutalna transformacija", "Goriš", "Idem i ja na ovo kad vidim kako je super", "Top", samo su neki od komentara ispod objave ove 30-godišnjakinje.

A šta je uopšte coolsculpting?

Coolsculpting često zovu i nehiriruška liposukcija, a deluje po principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminiše masne ćelije. Područja koja mogu da se tretiraju ovim tretmanom su stomak, bokovi, podbradak, masno tkivo ispod zadnjice, unutrašnji i spoljašnji deo butina, kolena i gornji deo leđa.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:10

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POSLE MALDIVA POSETILA MESTO GDE BORAVE ZVEZDE HOLIVUDA: Jedna noć ovde košta papreno! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja