BLIŽI SE PRAZNIK: Neka jaja za najmlađe ovog Uskrsa budu drugačija – oduševite ih OVAKO!
Foto: Promo

BLIŽI SE PRAZNIK: Neka jaja za najmlađe ovog Uskrsa budu drugačija – oduševite ih OVAKO!

Žena -

Klinci obožavaju običaj šaranja uskršnjih jaja, a postoji i još jedan zabavan način da im upotpunite doživljaj – jajima-igračkama iz kojih se rađaju igračke pilići! Pogledajte OVDE kako ona izgledaju!

Ovo su specijalna jaja koja deci mogu biti jednako zabavna i za Uskrs i nevezano za praznik, jer su zaista vrlo interesantna kao igračke. Ona su napravljena od specijalne plastike koja je čvrsta, ali nakon nekoliko sati stajanja u vodi ona popušta, puca. A kako se u unutrašnjosti jajeta nalazi gumeno pilence, ono će izaći napolje kada jaje pukne i deca će moći ili da se igraju sa njima ili da ga stave među prava našarana kuvana jaja da bude deo uskršnje dekoracije.

Gde se kupuju ova jaja? Komplet od 5 komada (boje su različite) od kojih je svako jaje 4,5 cm x 6 cm možete poručiti sada po prazničnoj ceni ili OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

A ako su vaši klinci više za dinosauruse, postoje i takva jaja! Jaja izgledaju isto i takođe se dobijaju u kompletu od 5 komada OVDE po ceni od 1.090 rsd. Postoje i ona nešto veća – set od 2 velika DINO jajeta (jedno jaje je visine 12 cm) koja možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd.

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track