OTIŠLA JE KOD ASTROLOGA ZA ROĐENDAN: Sve što joj je prorekla, obistinilo se u narednoj godini, a onda joj se ceo život SRUŠIO!
Foto: Printscreen/Facebook

totalni preokret

OTIŠLA JE KOD ASTROLOGA ZA ROĐENDAN: Sve što joj je prorekla, obistinilo se u narednoj godini, a onda joj se ceo život SRUŠIO!

Žena -

Sandra Stachowicz (Staćović) iz Škotske je rešila da obraduje sebe za 28. rođendan posebnim poklonom.

Poklon je bio odlazak kod astrologa koji je koštao 26.50 funti , tj.oko tri i po hiljade dinara.

- Bila sam veoma uzbuđena oko toga, uvek sam verovala u horoskop i zvezde, kao i u predviđanje budućnosti. Zato sam rešila da sebi za rođendan poklonim jednu detaljnu analizu - kaže Sandra (35), ističući da je u horoskopu Ovan.

- Ovnovi obično ne veruju u takve stvari, ali meni su u horoskopu jake i Ribe, zbog čega sam sklona astrologiji, prosto sam previše senzibilna. Ta žena, astrolog i numerolog, jedna je od najpriznatijih moram da dodam, i rekla mi je neke neverovatno tačne stvari. Takođe mi je prorekla i budućnost, ali u mojoj budućnosti nije bilo mesta za mog tadašnjeg dečka sa kojim sam bila u vezi tri godine, kao ni za moju najbolju drugaricu. Takođe nije bilo mesta ni za moj tadašnji posao - kaže Sandra.

Kaže da se kaje.

- Bila sam uverena da mi je budućnost zapisana u zvezdama. Sad shvatam da je ipak makar malo i u mojim rukama. Ja znam da sam sposobna žena, ali prosto sam dozvolila sebi da toliko poverujem u zvezde - kaže Sandra koja je uspela da vrati dečka i sada su ponovo zajedno.

- Sve je bilo strašno tačno, sve što mi je rekla ta žena. Bila sam tako uzbuđena oko tog novog početka. Rekla mi je i da ću upoznati čoveka svog života, a ja sam upoznala zaista tih dana nekog dečka i mislila sam da je to to. Nije bilo. Sva sreća, pomirila sam se sa svojim bivšim dečkom - kaže ona.

Takođe joj je rečeno i da će imati žestoku svađu sa drugaricom i da prijateljstvo neće opstati.

- Zaista smo se posvađale i ja sam rekla grozne stvari, uverena da će se sve ionako raspasti. Nisam uspela da povratim ni nju ni posao - kaže Sandra.

Srećom, dečko ju je primio nazad, ali joj je ostalo žaljenje što se toliko prepustila horoskopu i predviđanjima umesto da sudbinu uzme u svoje ruke.

(Kurir.rs/A.M./Thescottishsun)

Bonus video:

05:03

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U CRVENOJ HALJINI I BUJNE GRUDI JOJ KIPE: Glumica se pojavila u FUL IZDANJU, svi joj gledaju u OBLINE! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track