SUNDANCE: Vaš najbolji saveznik tokom cele godine
Foto: Promo

SUNDANCE: Vaš najbolji saveznik tokom cele godine

Žena -

Dobro poznato bjuti pravilo kom pribegavaju brojne dame jeste razlikovanje letnje i zimske nege. Tokom leta najčešće se bira lagana šminka sa svega nekoliko proizvoda: rumenilo, maskara, karmin. Međutim, ono što tokom cele godine treba uvek da vam bude u neseseru, kako apeluju dermatolozi, jeste krema sa zaštitnim faktorom, a s pojavom toplijeg vremena preporučuje se još viši zaštitni faktor.

Ukoliko se pitate zašto je toliko važno nanositi sunčanu kozmetiku, odgovor je jednostavan – moramo da se na odgovarajući način zaštitimo od izlaganja štetnom sunčevom zračenju! Naša koža sve pamti, pa će se tako svako crvenilo, oštećenja ili opekotine od sunca čitati na našem licu u kasnijim godinama.

Zato smo za vas pripremili nekoliko trikova za bezbedan boravak na suncu i najefikasniju zaštitu kože, a širok izbor proizvoda s faktorom zaštite od sunčevih zraka možete pronaći u najbližoj dm drogeriji. Odličan saveznik u zaštiti od sunca su preparati privatne robne marke SUNDANCE. Ukoliko se još niste upoznali s ovom markom, krajnje je vreme da otkrijete zašto su joj u Nemačkoj hiljade građana poklonile poverenje, čime je postala brend broj 1 u kategoriji proizvoda za sunčanje. Osim nemačkog kvaliteta i pristupačnih cena, ove proizvode krasi i tradicija duga 25 godina. Pažljivo biran asortiman zadovoljava različite potrebe – od balzama za usne, krema, preko fluida, mleka, sprejeva za zaštitu od sunca, do proizvoda za najmlađe članove porodice, a tu su i preparati za održavanje hidratantnosti kože nakon sunčanja.

Sundance
foto: Promo

Šta treba uvek da vam se nađe u torbi?

Nanošenje odgovarajuće kreme za sunčanje svakako će vas zaštititi od štetnih UV uticaja. Redovno nanošenje zaštitnog faktora vašoj koži će pružiti neophodnu negu i hidrataciju, doprineti sprečavanju pojava fleka i smanjenju mogućnosti za nastanak bora. Samo zaštićena koža je zdrava koža – to uvek treba da imate na umu. Zato ne zaboravite da u svojoj torbi i na svojoj koži gotovo uvek imate kremu s odgovarajućim faktorom zaštite. Nanosite je redovno i budite sigurni da će vam vaša koža biti zahvalna.

Sundance
foto: Promo

Male, ali važne pripreme za bezbrižnije uživanje na suncu

Uši, vrat i slepoočnice su, verovali ili ne, delovi tela koje najčešće zaboravimo da namažemo, zato dobro pazite da sve otkrivene delove tela pokrijete tankim slojem kreme. Stručnjaci savetuju da se krema nanosi na područja koja su u direktnom dodiru sa suncem 20 minuta pre izlaska napolje i preporučuju da kremu uvek nosite sa sobom, pogotovo ukoliko znate da ćete boraviti napolju celog dana. To znači da prilikom treniranja ili bavljenja nekom drugom aktivnošću na otvorenom takođe treba da zaštitite svoju kožu. Zbog pojačanog znojenja, preporuka je da koristite vodootporne losione za zaštitu od sunca. Uz to, birajte široku i laganu garderobu, a osim naočara za sunce, nosite šešir ili kačket. Ove male pripreme omogućiće vam da uživate u omiljenom godišnjem dobu bez bojazni da ćete ugroziti vašu kožu i zdravlje.

Sundance
foto: Promo

Cena ne treba da bude presudna za izbor kvalitetne kreme za sunčanje

Krema za dnevnu upotrebu treba da ima minimum zaštitni faktor 30, a takođe je bitno da znate da najskuplje kreme obično nisu i najkvalitetnije, te cena ne mora da bude glavni parametar pri izboru vašeg omiljenog saveznika na suncu. U dm drogerijama možete po pristupačnoj ceni da pronađete SUNDANCE proizvode koji doprinose sprečavanju preuranjenog starenja kože i nastanka bora, ne sadrže parafin ni sintetičke mirise i u potpunosti su sigurni za primenu. Osim toga, pružaju UVA i UVB zaštitu, što je takođe veoma važno kada birate kremu sa zaštitnim faktorom. Do kraja juna određeni SUNDANCE proizvodi su na popustu od čak 30 odsto, tako da iskoristite priliku i napravite najbolji izbor.

Budite odgovorni i sigurni na suncu uz SUNDANCE koji će zasigurno biti vaš najbolji prijatelj tokom leta, kao i cele godine.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track